Friday, March 29, 2024

Botez secret

Must Read

Botezul Adrianei, fiica mijlocasului echipei nationale de fotbal a Romaniei, Adrian Mutu, a starnit un interes enorm. De teama ziaristilor, acesta a modificat programul zilei si si-a ”amenintat” invitatii ca-i trimite pachet la Bucuresti daca vor sufla o singura vorba despre eveniment.

Fotbalistul Adrian Mutu a avut un weekend plin. Sambata a fost unul dintre eroii victoriei Fiorentinei impotriva Atalantei, marcand un gol in campionatul de fotbal din Italia, iar ieri si-a botezat in mare secret fetita.

In contradictie cu ceremonia prilejuita de casatoria cu frumoasa Consuelo, Adi Mutu si-a dorit, pentru botezul fetitei cat mai multa liniste. Fara ziaristi, fara curiosi care sa cerseasca 2-3 euro, fara gura-casca, doar el, familia si prietenii apropiati.

Invitatii chemati de la Bucuresti au fost cazati pe cheltuiala fotbalistului la doua din cele mai luxoase hoteluri din Florenta: ”San Gallo Palace” (patru stele) si ”Relais Santa Croce” (cinci stele), la care pretul unei camere poate ajunge pana la 1.200 de euro pe noapte.

- Advertisement -

Amanunte despre desfasurarea evenimentului nu au fost furnizate participantilor la botez. Acesta urma sa aiba loc in cursul diminetii de ieri, insa lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

A schimbat biserica de teama ziaristilor

De teama isteriei provocate de evenimentul weekendului, cum a fost denumit el la Florenta, si cu o armata de ziaristi pe urmele sale, Adrian Mutu a luat in ultima clipa decizia de a muta slujba botezului de la biserica ortodoxa cu hramul “Inaltarea Domnului” intr-o alta locatie.

“Din cate stiu eu, aici trebuia sa vina Mutu cu rudele si prietenii sai, dar nu stiu ce s-a intamplat. A discutat cu parintele si am inteles ca botezul o sa fie in alta parte. Au schimbat locul si ora”, ne-a spus un tanar care se ocupa cu vanzarea lumanarilor in biserica. Schimbarile intervenite in programul “de ceremonii” i-au iritat pe invitati.

Desi se pregatisera pentru a merge la biserica dimineata, ei s-au vazut obligati sa astepte noi informatii de la Adi Mutu. Acestea au venit abia in cursul dupa-amiezii, cand toti participantii si-au dat intalnire in centrul vechi al Florentei, in fata hotelului San Gallo.

Libertatea, Paul Badea, 13 nov 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x