Thursday, April 18, 2024

Botezul de 5 stele al Adrianei Mutu atrage ca un magnet lumea mondena

Must Read

Cel mai mediatizat eveniment monden al acestui sfarsit de an, botezul fiicei lui Adrian Mutu, a trezit mari curiozitati legate de cum va decurge, ce personalitati vor participa, ce cadouri va primi bebelusul, dar mai ales unde va avea loc.

Toti cei implicati in sarbatoarea familiei Mutu au fost discreti in ceea ce priveste anumite detalii ale receptiei, multi dintre invitati evitand, la cererea gazdelor, sa dezvaluie amanunte din cadrul evenimentului. Totusi, reporterii “Averea” au aflat lucruri inedite
Adrian si Consuelo se pregatesc pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor de familie

despre increstinarea micutei Adriana. Cel de-al doilea copil al “Briliantului”, si primul al cuplului Adrian si Consuelo, va fi rasfatat cu daruri inedite, cele mai multe dintre cadouri fiind produse personalizate, provenite de la marile case de moda din Italia. Desi nu se stie exact suma pe care nasul Nicu Gheara a cheltuit-o pentru organizarea evenimentului, o astfel de petrecere pentru 30 de persoane, ar costa in Romania, potrivit specialistilor, aproximativ 60.000 de euro.

Marcel Pavel ii va canta Adrianei “Ave Maria”

- Advertisement -

Marcel Pavel este unul dintre solistii chemati special din Romania de Nicu Gheara, nasul de cununie al cuplului Adi Mutu – Consuelo Matos Gomez, dar si viitorul nas al micutei Adriana. Cunoscutul interpret si-a pregatit un recital de zile mari pentru petrecerea ce va urma ceremoniei religioase de crestinare. “Voi canta piese clasice, arii din opera, melodii din repertoriul romanesc, dar si cel international, si, special pentru invitati si pentru cea mica a lui Adi, voi canta Ave Maria”, ne-a declarat solistul, care a plecat ieri seara spre Italia, alaturi de cunoscutul om de afaceri Constantin Samson, un apropiat al lui Nicu Gheara. Pavel ne-a marturisit ca inca nu i-a luat niciun cadou Adrianei Mutu, dar va face cumparaturile la Florenta: “Cadoul meu pentru Adi Mutu si Consuelo este recitalul pe care il voi sustine. Fiicei lor cred ca ii voi lua o cruciulita din platina. Ceva fin si care sa-i poarte noroc”.

Cat costa organizarea

Inchiriere restaurant 30.000 euro
Meniu 25.000 euro
Decor scaune 120 euro
Fete de masa 100 euro
Tacamuri 200 euro
Flori 1000 euro
Baloane 350 euro
Cufar de bani 50 euro
Marturii 150 euro
Lumanari 300 euro
Artificii 5 minute 1500 euro
Invitatii 200 euro
Meniu personalizat 200 euro
Servetele 200 euro

Nota: Lista de preturi ne-a fost oferita de Catalina Kulina, organizator de evenimente la firma Maison des Marriage si Alina Mihai, reprezentant al firmei Top Marriage

Elena renunta la botez, pentru ProTV

Elena Gheorghe, fosta solista a trupei Mandinga, nu va fi prezenta la botez, din motive obiective. Cantareata a fost sunata in urma cu cateva luni de un apropiat al lui Mutu si i s-a propus sa sustina un recital la petrecerea ce va urma ceremoniei de botez. Inital vedeta nu a refuzat oferta, fiind incantata de propunerea primita, mai ales ca a aflat ca sotia jucatorului Fiorentinei, Consuelo, este mare fana a ritmurilor latino. Planurile Elenei au fost date insa peste cap de participarea la emisiunea “Dansez pentru tine”, difuzata de ProTV. “Chiar mi-ar fi placut sa merg sa cant la botez, dar nu am cum. Am repetitii cate sapte-opt ore pe zi pentru emisiune si nu pot sa lipsesc. As pierde ore importante de coregrafie”, ne-a declarat solista.

Haine personalizate de la Armani

Fiica lui Adi Mutu va fi rasfatata serii. Nasii ei i-au pregatit foarte multe cadouri, majoritatea haine de firma. De fapt, Mihaela si Nicu Gheara i-au luat fetitei haine personalizate de la firme de renume, in special Armani si D&G. Tot vestimentatie va primi Adriana si de la Romica tociu. Acesta i-a cumparat doua costume roz de la D&G.

Andreea Banica e nepregatita. Lucian Ionescu si Andreea Banica (foto) vor participa la petrecere, insa nu vor sta mult in Italia, fiind nevoiti sa revina luni in tara. Ionescu a precizat ca nu i-au cumparat nimic micutei Adriana: “Andreea este prinsa momentan cu filmarile noului videoclip si nu prea am avut timp de nimic. Nici nu am stabilit ce melodii va canta sau cu ce ne vom imbraca. Nici cadou nu i-am luat fetitei lui Mutu, dar ii vom lua ceva din Italia”, ne-a declarat iubitul cantaretei.

Conduri cu cristale. Creatoarea de moda Zina Dumitrescu nu va lipsi de la petrecere. “Nici nu se pune problema sa nu accept invitatia. Oricata treaba as avea, voi face pauza cateva zile. Voi pleca in aceasta seara (n.r. – ieri seara) si voi reveni marti. Merg impreuna cu Catalin Botezatu, Marcel Pavel si probabil multe alte persoane”, a precizat ea. De la eveniment nu vor lipsi nici creatorul Mihai Albu si sotia sa, Iuliana. Ce doi s-au hotarat ce cadou ii vor face micutei Adriana: o pereche de conduri de printesa, cu cristale albe si verzi.

Averea, 11 nov 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x