>
Tuesday, May 18, 2021

Clientii Vodafone pot efectua apeluri in roaming la tarife nationale in toate tarile UE

Must Read

Vodafone Romania a extins, incepand de miercuri, optiunea Vodafone Passport in toate cele 25 de tari membre ale Uniunii Europene, astfel incat clientii companiei pot efectua apeluri in roaming la tarife nationale, in schimbul unei taxe de conectare per apel, a anuntat operatorul de telefonie mobila.

“Peste 215.000 de clienti utilizeaza optiunea Vodafone Passport, de la lansarea acesteia, in iunie 2006”, a spus Liliana Solomon, chief executive officer, Vodafone Romania.

Optiunea poate fi activata gratuit de catre toti clientii companiei. Taxa de conectare per apel este 1,20 dolari fara TVA pentru cei care folosesc una dintre cele cele 25 de retele din tarile Uniunii Europene, la care se adauga Elvetia si Albania.

Serviciul este disponibil si in afara Europei, in tari precum Australia, Noua Zeelanda si Japonia. Pentru retelele Vodafone Australia, Vodafone Noua Zeelanda si Softbak Mobile Corporation Japonia, taxa de conectare per apel este 2,40 dolari fara TVA.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group, detinea la sfarsitul lunii iunie peste 6,7 milioane de clienti. Grupul Vodafone are divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. In perioada mentionata numarul clientilor grupului a ajuns la peste 186,8 milioane clienti in intreaga lume.

Principalul concurent al Vodafone pe piata de telecomunicatii din Romania, operatorul Orange avea la sfarsitul primului trimestru al acestui an 7,1 milioane de clienti.

HotNews.ro, D.C., 02 nov 2006

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Grupul Promateris incheie trimestrul I 2021 cu crestere de 23% si isi consolideaza pozitia de lider al pietei de ambalaje destinate retailului modern

Grupul PPL (PROMATERIS S.A.) incheie primul trimestru al anului 2021 cu vanzari consolidate de 35 de milioane de lei, o crestere cu...
- Advertisement -

More Articles Like This