Friday, March 29, 2024

eMagazinele fac sute de mii de euro

Must Read

Anul Nou ii prinde pe unii dintre comerciantii virtuali cu o cifra de afaceri dublata de vinzarile masive din luna decembrie.

Promotiile de tip reduceri, transport gratuit sau cadouri la o anumita suma nu mai sint, de mult, un secret pentru magazinele virtuale. Madalin Matica, Director of European Operations in cadrul DotCommerce, considera ca sarbatorile de iarna sint vitale pentru vinzarile magazinelor virtuale.

Acesta a precizat pentru „Cotidianul“ ca exista unii comercianti care vind in luna decembrie cit in restul anului, dublindu-si cifra de afaceri.

Cadourile si florile dubleaza incasarile

- Advertisement -

„Este vorba, in special, despre magazinele de cadouri, de flori, care intr-o singura luna isi dubleaza cifra de afaceri. Majoritatea magazinelor virtuale au lansat sau se pregatesc sa lanseze campanii speciale pentru sarbatori“, a declarat Matica.

In perioada sarbatorilor, vinzarile cresc la sute de mii de euro pe magazin, conform reprezentantului DotCommerce. „In luna decembrie, vinzarile explodeaza. Romanii au acelasi comportament ca si occidentalii de sarbatori. Din pacate insa, in zonele urbane, din cauza aglomeratiei, placerea cumparaturilor de sarbatori s-a pierdut.

Un exemplu bun este Bucurestiul, unde cumparaturile de sarbatori s-au transformat intr-un adevarat iad. Din acest motiv, multi prefera Internetul inghesuielii de sarbatori“, a precizat Matica.

Vinzare de 10 luni in doar doua

„Luna decembrie este extrem de importanta pentru orice magazin online. La noi, aceasta luna are o importanta si mai mare, pentru ca sintem magazin online de cadouri. In noiembrie si in decembrie, FunGift vinde cit suma celorlalte 10 luni ale anului la un loc“, ne-a declarat Marius Ciocan, director de proiect al FunGift.ro.

Integral in Cotidianul

Cotidianul, Iulian Enache, 18 nov 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x