Friday, March 29, 2024

Naomi Campbell, data din nou in judecata de o angajata romanca

Must Read

Naomi Campbell, celebrul manechin implicat in mai multe cazuri de vatamare corporala, a fost data in judecata pentru a doua oara de o fosta angajata, care a declarat ca top modelul a batut-o si a jignit-o numind-o “romanca proasta”, informeaza site-ul hosted.ap.org, citat de Mediafax.

Gabi Gibson a dat-o in judecata pe Naomi Campbell, marti, pentru a doua oara, aducand martori noi in sprijinul cauzei sale. Fosta angajata spune despre celebrul manechin ca este o “bigota violenta”, care a jignit-o spunandu-i “Nu mai esti in lumea a treia, idioato” si “Romanii nu sunt, de obicei, atat de prosti ca tine”.

Gabi Gibson, care a lucrat pentru Naomi Campbell de la sfarsitul anului 2005 pana la inceputul anului 2006, a declarat ca top modelul a lovit-o, a jignit-o si a amenintat-o ca o va acuza de furt, pentru ca nu si-a gasit o pereche de jeansi. Avocatul lui Campbell, David Breitbart, a negat acuzatiile lui Gibson.

In iunie, Gabi Gibson a acuzat-o pe Campbell de “discriminare” si “vatamare corporala”. Aceste prime acuzatii au fost respinse de judecator pentru ca dosarul nu a fost inregistrat in limita de timp legala.

- Advertisement -

Mai mult decat atat, Naomi Campbell era asteptata miercuri la tribunal pentru un proces intentat de o alta fosta angajata, care a acuzat-o, de asemenea, de vatamare corporala. Naomi a fost acuzata de menajera sa, Ana Scolavino, de comportament violent. Marul discordiei se pare ca a fost tot o pereche de jeansi.

Scolavino a declarat judecatorului ca modelul, in varsta de 36 de ani, a lovit-o in cap cu un telefon mobil, dupa ce a invinuit-o ca i-a furat o pereche de jeansi.

Procurorii care au anchetat cazul i-au declarat judecatorului ca Scolavino a avut nevoie de patru copci in urma loviturii primite in cap.
Campbell, care a respins aceste acuzatii si a negat orice forma de violenta, risca pana la sapte ani de inchisoare si deportarea din Statele Unite, spun expertii juridici.

In luna septembrie, cand a avut loc prima audiere in cazul acestui proces, top modelul nu s-a prezentat la tribunal, iar audierea fusese amanata pentru 15 noiembrie.

Naomi se crede “artista completa”

Primul manechin de culoare care a aparut pe coperta editiilor franceza si britanica a revistei “Vogue”, Naomi Campbell, se considera o artista completa. Si-a inceput cariera de manechin la sfarsitul anilor ′80 si a intrat foarte repede in galeria top modelelor. In 1995 isi face debutul in muzica si lanseaza albumul “Babywoman”, care nu rupe insa gura targului.

A scris chiar si un volum de nuvele, dar a tinut prima pagina a ziarelor de scandal pentru temperamentul ei vulcanic.
Mai multe stiri mondene in Averea

Averea, 16 nov 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x