Thursday, March 28, 2024

Oana si Pepe s-au casatorit in secret

Must Read

Oana Zavoranu si Ionut Pascu (Pepe) au devenit, oficial, sot si sotie. Contrar tuturor zvonurilor care au circulat pe marginea datei la care cei doi isi vor uni destinele, speculatiile fiind care mai de care mai fanteziste, cele doua vedete au facut pasul final intr-un mod inedit, care-i caracterizeaza.

Oana a fost ceruta in casatorie miercuri, in jurul orei 14.30, printr-un SMS primit de la iubitul sau, confirmand astfel stirea publicata in exclusivitate de cotidianul Averea, care anunta ca cei doi se vor cununa in cursul acestei saptamani. La intrebarea “Vrei sa fii sotia mea”, Oana Zavoranu a raspuns afirmativ, fara ezitare.

Fara a banui ca urmeaza sa se casatoreasca, Oana a acceptat invitatia lui Pepe, de a merge la un restaurant. Acolo insa, surpriza. in gradina interioara a localului “La Belagio” totul era pregatit pentru defasurarea ca la carte a cununiei.

Oana se afla la masa impreuna cu iubitul ei si mai multi prieteni, in momentul in care unul dintre ofiterii starii civile de la Primaria sectorului 6 a venit si i-a intrebat pe cei doi indragostiti daca sunt pregatiti sa se casatoreasca. La inceput, Oana a crezut ca este o gluma. Abia in momentul in care a fost invitata pe terasa de ofiterul starii civile, actrita a realizat ce i se pregatise.

- Advertisement -

Pentru cununia civila, Oana si Pepe nu au avut nevoie de nasi. Pentru martori, ei au apelat la impresarul Joe D’Alvares, la secretara acestuia, Raluca Bogdan, precum si la bunul lor prieten Cristi Toporan.

La casatorie au participat persoanele cele mai apropiate mirilor, care, la randul lor, au aflat la fata locului pentru ce fusesera invitati la restaurantul respectiv. Pretextul sub care fusesera chemati era ziua lui Pepe si nicidecum extravaganta cununie.

Luata prin surprindere, Oana Zavoranu a venit imbracata sport, dar foarte sexy. Ea a purtat blugi marca D&G, bluza de la Custo Barcelona si cizme de la Marc Jacobs, care costa nu mai putin 35 de milioane de lei. La randu-i, Pepe a purtat o pereche de jeansi negri si un pulover, pe care a trebuit sa il schimbe insa la un moment dat cu o camasa cumparata ad-hoc.

Pepe a continuat sirul surprizelor si la petrecerea care a avut loc dupa oficierea cununiei, in acelasi local. Mirele i-a cantat sotiei sale mai multe melodii, fredonandu-i “Oana, Oana, te iubesc”.

Si-au pastrat numele

La cheful dat in cinstea cuplului nu au fost prezente familiile celor doi. Atat Oana, cat si Pepe au dorit sa-si pastreze numele de familie, nici unul dintre ei nedorind sa-si ataseze in buletin numele celuilat.

Mama Oanei Zavoranu nu a fost invitata la cununia fiicei

In ciuda asteptarilor sale, mama Oanei Zavoranu nu a fost invitata la cununia fiicei. Mai mult, Marioara Zavoranu nu a stiut nimic despre acest eveniment, fiind informata despre casatoria Oanei de cotidianul Averea.
“Nu stiam nimic. Noroc ca existati dv. sa ma tineti si pe mine la curent cu ce se intampla in viata fiicei mele. Oricum ar fi, ma bucur pentru ei. Eu stiu ce sa va spun? Daca asa au crezut ei ca e bine, sa nu ma invite si pe mine, asta este. Incerc un sentiment de surpriza totala. Nu e deloc placut sa afli din ziare ca unicul tau copil s-a casatorit.

Incerc sa nu fiu suparata si cu siguranta o voi ierta pe Oana si pentru acest lucru”, ne-a declarat mama vedetei.
Citeste mai multe stiri mondene in Averea

Averea, 10 nov 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x