Thursday, March 28, 2024

Partidul Platfoma Stolojan-Stoica

Must Read

Liberalii disidenti din gruparea Stoica- Stolojan isi vor clarifica statutul pana la inceputul anului viitor, cand grupurile de initiativa din toata tara s-ar putea reuni intr-o adunare nationala.

Fostul presedinte liberal, recent exclus din PNL, Valeriu Stoica a avansat in timpul vizitei la Iasi, ideea ca platforma liberala Stoica-Stolojan ar putea sa devina partid si sa fuzioneze cu PD-ul intr-o formatiune politica de centru – dreapta.

PD se declara neutru si nu vrea sa se amestece in conflictul dintre liberali, reasumandu-si obligatiile ce-i revin din protocolul Aliantei DA, potrivit declaratiilor vicepresedintelui PD Ioan Oltean pentru TVR 1.

Conducerea PNL considera ca gruparea Stoica- Stolojan nu-i poate atrage decat pe cei cativa liberali nemultumiti de pozitia lor in partid. “Unul dintre hai sa spunem importantii lideri ai acestei platforme mi-a spus intr-o maniera cat se poate de sincera ca da, se va duce la PD, pentru ca in PNL nu mai are nici un fel de viitor” a declarat pentru TVR, Puiu Hasotti, vicepresedinte PNL.

- Advertisement -

HotNews.ro, 06 nov 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x