Friday, March 29, 2024

Vestul Europei, afectat de o pana de curent

Must Read

Mai multe tari din Europa de Vest au ramas in intuneric, sambata noaptea, din cauza unei pene de curent – transmite France Presse. Defectiunea a fost provocata de frigul intens pe care il traverseaza Germania, ceea ce a produs un “deficit brutal de energie electrica”, a explicat duminica dimineata conducerea Retelei de transport a electricitatii franceze RTE.

In Franta, pana de electricitate a afectat mai multe arondismente din centrul si estul Parisului, iar apoi s-a extins in vestul capitalei. Alimentarea cu energie electrica s-a intrerupt in departamentele Rhone, Loire, Ain, Saone-et-Loire si Isere, in Alpii francezi. Alte 14 departamente ale regiunii Lyon au fost afectate, precum si nordul si vestul Frantei, in special Normandie si Bretagne.

Circulatia a zece trenuri de mare viteza a fost perturbata in nordul si centrul tarii, ele inregistrand intarzieri intre o jumatate de ora si o ora.

HotNews.ro, D. Mihai, 05 nov 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x