Saturday, July 24, 2021

Vile de lux pe litoral

Must Read

Compania imobiliara CB Richard Ellis a anuntat construirea unui nou complex situat in zona de nord a statiunii Mamaia, pe malul marii, in apropierea campingului Hanul Piratilor, vis-a-vis de viitorul complex “La Scoica”, intr-o zona de lux a litoralului Marii Negre, informeaza un comunicat remis de companie.

Ansamblul rezidential este alcatuit din noua vile dintre care sase cuplate doua cate doua (duplex) si trei simple, cu teren aferent, parcare si oficiu administrare si paza. Vilele au atat vedere catre mare, cat si catre lac, fiind situate la 50 de metri de plaja.

Pentru vilele simple, suprafata construita este de 225 mp, desfasurata pe parter+1 etaj+ mansarda cu iesire pe terasa. Terenul aferent in proprietate aproximativ 100 metri patrati.

Structura proprietatii este desfasurata astfel: la parter, locuinta beneficiaza de living, bucatarie, spatiu dinning, baie de serviciu, hol si terasa, la etajul I sunt doua dormitoare, doua bai si balcon, iar mansarda are iesire pe terasa cu vedere la mare.

- Advertisement -

Pentru duplex-uri suprafata construita este de 215 metri patrati, desfasurata pe parter+1 etaj+mansarda cu iesire pe terasa, structura fiind aceeasi a vilelor simple.

Parterul, scarile si mansarda au pardoseala din granit, iar in dormitoare este montat parchet din bambus masiv auriu.
Integral in Banii Nostri

BaniiNostri.ro, 21 nov 2006

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

VIDEO. Jean-Claude Van Damme, filmat într-o mașină alături de români, ascultând manele

Actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta...
- Advertisement -

More Articles Like This