Friday, March 29, 2024

Beyonce si Jay-Z, nunta de vis in Caraibe

Must Read

Beyonce planuieste sa se casatoreasca in secret. Fericitul mire va fi cantaretul de muzica rapper Jay-Z, care si-a sarbatorit recent cea de-a 37 aniversare. Drept cadou, logodnica lui i-a organizat o petrecere surpriza care se va sfarsi cu o nunta, noteaza New York Post.

Se pare ca Beyonce Knowles in varsta de 25 de ani si rapperul Jay-Z planuiesc sa se casatoreasca la sfarsitul acestei saptamani, in Caraibe. Cei doi au organizat o petrecere, care a inceput luni, cand artistul si-a serbat implinirea celor 37 de ani, si se va incheia in acest week-end cu o fastuoasa nunta ce va avea loc in insula Anguilla.

Cheltuielile ceremoniei vor depasi suma de 3 milioane de dolari, a precizat un apropiat al acestora.

Oprah Winfrey si secretarul general Kofi-Annan sunt numai doua dintre numele celebritatilor aflate pe lista de invitati. Totusi gurile rele spun ca tatal si managerul cantaretei, Matthew Knowles, nu este de accord cu planurile de nunta ale fiicei lui.

- Advertisement -

El nu aproba relatia ei cu raperul Jay-Z fiindca este de parere ca aceasta alianta nu face decat sa dauneze imaginii cantaretei.

Jay-Z, pe numele sau adevarat Sean Carter si Beyonce, fosta componenta a trupei Destiny’s Child sunt impreuna de 4 ani, de cand au facut primul duet impreuna.

Cum relatia celor doi pare una dintre cele mai solide din showbiz, toata lumea se intreaba cand va fi nunta. Pana acum, cei doi nu au facut nici o declaratie oficiala pentru a satisface curiozitatea tabloidelor.

HotNews.ro, C. Marin, 08 dec 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x