Friday, April 19, 2024

Crestere de 18% a vanzarilor de autoturisme

Must Read

Dacia ramane lider de piata

Vanzarile auto au crescut in primele 11 luni ale anului 2006 cu aproximativ 18%, pana la 233.187 de unitati, informeaza un comunicat al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor Auto. Dacia se mentine in continuare in topul vanzarilor fiind urmata de celalat producator intern, Daewoo in timp ce cea mai spectaculoasa crestere a fost inregistrata de Opel Astra Classic-210%.

Fabrica de la Pitesti a comercializat peste 88 de mii de autoturisme, in crestere cu 2% fata de perioada similara a anului trecut insa cota de piata a scazut cu 6%, pana la 37.8%.

Pe locul doi in clasamentul celor mai bine vandute masini se situeaza Daewoo, modele companiei avand o cota de piata de 9.3% in scadere cu 0.3%.

- Advertisement -

Renault detine suprematia in randul masinilor de import, avand o cota de piata de 8.2% cu 19.152 de autoturisme comercializate.

Cel mai bine vandut model de import este in continuare Renault Clio, cu peste 11 mii de unitati comercializate.Pozitia secunda este ocupata de Skoda cu modelul Fabia,vandut in peste 18 mii de unitati.

Cea mai spectaculoasa evolutia a avut-o insa modelul Astra Classic de la Opel care a inregistrat o crestere de 210%, producatorul german reusind sa vanda aproae 5.5 mii de unitati.

HotNews.ro, R.S., 15 dec 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x