Thursday, March 28, 2024

Fondatorii Skype lanseaza un post de televiziune online

Must Read

Fondatorii companiei de telefonie prin Internet Skype, Janus Friis si Niklas Zennstom, intentioneaza sa lanseze in 2007 un serviciu international de televiziune online.

Noul serviciu, denumit “The Venice Project”, va oferi programe TV cu o calitate a imaginii apropiata de standardul ” high-definition” in ideea combinarii celor mai bune aspecte ale Internetului si televiziunii, relateaza site-ul Brand Republic.

Fiis si Zennstrom, cei care au infiintat si programul de descarcare mp3 online Kazaa, au investit deja in acest proiect o parte din cele doua miliarde dolari pe care i-au primit anul trecut, cand Skype a fost preluat de siteul de licitatii online eBay.

Serviciul va prezenta programe high-definition, care vor fi sponsorizate din veniturile publicitare. Utilizatorii isi vor putea personaliza canalele pe care doresc sa le acceseze si pot intra pe forumuri de discutii privind continuturile.

- Advertisement -

Venice Project are birouri in Olanda, Londra, New York si Toulouse. Janus Friis a declarat pentru cotidianul econimic Financial Times ca noul serviciu este deja testat de aproximativ 6.000 de persoane, urmand sa fie lansat in cursul anului viitor.

Deocamdata, nici una dintre marile companii media nu s-a aratat interesata sa ofere materialele video pentru noul serviciu, exceptie facand Warner Music, care ar putea sa utilizeze noul serviciu pentru a crea canale specializate pentru unii dintre artistii pe care ii reprezinta.

HotNews.ro, C. Marin, 18 dec 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x