Friday, March 29, 2024

O aeronava Carpatair a lovit un cal

Must Read

O aeronava a companiei Carpatair a lovit, marti, la decolarea de pe aeroportul din Bacau, un cal care se afla in zona pistei, a declarat printr-un comunicat directorul general al Carpatair, Nicolae Petrov. Aparatul nu a suferit avarii si a aterizat in siguranta la Timisoara, in schimb calul a murit in urma impactului.

“La decolarea cursei Carpatair Bacau-Timisoara, in conditii de ceata, imediat dupa desprinderea de la sol, echipajul aeronavei de tip SAAB-2000 inmatriculata YR-SBI, a sesizat o usoara lovitura pe care a raportat-o organelor de trafic.

La controlul efectuat pe pista ca urmare a raportului echipajului, reprezentantii aeroportului au descoperit un cal lovit la cap, care zacea in apropierea axului pistei. Echipajul aeronavei si compania Carpatair au fost informate de situatie”,se arata in comunicatul remis HotNews.ro.

Avionul si-a continuat zborul spre Timisoara, avand parametrii normali de functionare.

- Advertisement -

HotNews.ro, D.G., 05 dec 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x