Thursday, April 18, 2024

Stirea anului: parteneriat Ringier-Dogan

Must Read

Ringier si Dogan fac un parteneriat in Romania, constand in schimb de actiuni si board mixt. Am cautat verificari si o sursa de top confirma ca in ultima vreme, mai multe intalniri de grad zero au avut loc intre Ringier si Dogan.

Chiar daca detaliile lui Catalin – schimbul de actiuni si boardul – nu sunt precise, ceva se intampla.

Tolontan mai zice ca un anunt informal s-ar putea face la petrecerea de Craciun a Ringier, care a inceput. Daca se face, va tin la curent.

UPDATE: Nici un anunt oficial la petrecerea Ringier; totusi, oamenii din top management confirma povestea. Un zvon zice de un schimb de actiuni 50-50%, ceea ce am senzatia ca n-ar avea sens decat daca Dogan ar lansa si altceva decat Kanal D in Romania. Ringier Ro. pare mai mare decat o singura televiziune, orscat.

- Advertisement -

O inchinare speciala pentru PR-ul Ringier, Adela Popescu. Cand am sunat-o, acum vreo doua ore, mi-a ras in nas si mi-a zis ca “pe bloguri se spun multe”, apoi a adaugat ca ea nu stie nimic. Acum ceva vreme, cand am sunat-o, de asemeni, ca sa-i spun/sa verific ca pleaca toata lumea de la Libertatea, mi-a zis acelasi lucru, ca ea nu stie nimic.

Adela, tu esti genul ala de PR care da comunicat de presa a doua zi dupa ce apare stirea in ziare?

De ce spun eu ca e stirea anului: Ringier e foarte masiv pe piata de print, iar Dogan intra pe cea de TV cu intentii cel putin promitatoare: Kanal D, un post de entertainment. Care, daca iese bine, va lua caimacul televiziunilor generaliste, obligandu-le la o politica mai echilibrata.

Peste un an, cel mai tare conglomerat de media ar putea apartine nu unuia din cei patru “mari” autohtoni, ci lui Ringier si Dogan.

Si, iarasi, daca se adevereste, se cheama ca Ringier a ripostat, in felul lui, la atacurile din partea concurentei, care l-a lasat fara un manager de top – Razvan Corneteanu -, aproape toata echipa de la Libertatea, Ovidiu Nahoi si Laurentiu Ciocazanu de la Evenimentul zilei, plus cate ceva din ce-a mai ramas pe la Capital.

E misto, ca batalia dintre pipernicitele, dar bine organizatele si dotatele legiuni romane si inimosii, dar zapacitii si lipsitii de know-how barbari, pe la anul 200. Aici, pe limesul Europei

HotNews.ro, 22 dec 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x