Thursday, March 28, 2024

A nascut Monica Columbeanu

Must Read

Cu o oră mai devreme decât era anticipat, Monica a adus-o pe lume pe Irina, primul copil al familiei Columbeanu. Travaliul a durat aproximativ cinci ore. „Am tăiat cordonul ombilical. Acum este spălată. Primul sentiment a fost de fragilitate, de protecţie. O să ies în câteva minute cu ea. Seamănă cu mine”, a declarat proaspătul tătic, menţionând că viaţa lui s-a schimbat radical.


Ora 20:35: Irina Columbeanu a fost adusă din sala neo-natală, unde s-a stablilit că are 53 de centimetri lungime, fiind bine proporţionată. Mai mult, fetiţa seamănă destul de bine cu ambii părinţi, împrumutând câte ceva de la fiecare.

„Naşterea a decurs foarte bine, a mers forte repede. Ora oficială este 19:53. Vreau să o felicit pe Monica pentru cum s-a comportat. Este o atitudine pe care o încurajăm foarte mult. Naşterea naturală este un exemplu pentru toţi. Vor mai sta o zi – două în spital, timp în care Monica va începe să alăpteze.


În acest timp, micuţa se va obişnui cu mama ei. Cât despre Irinel Columbeanu, acesta s-a comportat exemplar. Se vede că s-a documentat înainte”, a declarat doctorul Radu Vlădăreanu. Proaspăta mămică se pare că s-a ataşat din primele secunde de micuţă. „Monica a ţinut fetiţa la piept chiar înainte să i se taie cordonul obilicar”, a adăugat doctorul.

- Advertisement -

ORA 20:22: Irinel Columbeanu a ieşit din sala maternităţii şi a prezentat-o românilor pe fiica sa, Irina. Emoţionat, nu a putut spune mai nimic. Asistenta medicală a precizat greutatea micuţei, 3.350 de kilograme. Cu fetiţa în braţe şi cu o privire de proaspăt tătic, Iri s-a dus în sala de neo-natologie. Acolo, vor avea loc procedurile de rigoare: micuţa va fi spălată, va fi măsurată, după care va fi supusă unui control amănunţit, pentru a se stabili starea sănătăţii.

Galerie Foto cu Irina Columbeanu !

Antena 3

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x