Thursday, March 28, 2024

Ghinionul Stelei continua: s-a accidentat si Cristocea

Must Read

Accidentarile devin principala problema a lui Cosmin Olaroiu. Dupa Nesu, Oprita si noul venit Andrey, lista este completata de Vasilica Cristocea. Mijlocasul a ajuns la clinica de la Bologna pentru un consult in urma unor probleme musculare. Cristocea a resimtit dureri in aceeasi zona in care s-a accidentat in septembrie, cand a fost nevoit sa absenteze timp de doua luni.

Stelistul a facut un control medical la deja celebra clinica din Bologna, acolo unde ros-albastrii parca si-au mutat sediul. In ultimul an au fost tratati de medicii italieni Radoi, Iacob, Ovidiu Petre si mai nou Nesu, Oprita si Andrey.

Rezultatele medicilor urmeaza a fi anuntate. In cazul in care accidentarea mai veche a lui Cristocea a recidivat, Cristocea este in pericol sa piarda perioada de pregatire a echipei si locul de titular pentru dubla cu Sevilla.

Antrenorul Cosmin Olaroiu a incercat sa explice accidentarile dese ale mijlocasului sau, incepute in septembrie:

- Advertisement -

“Atunci a fost practic o recidiva la o ruptura pe care o suferise pe vremea cand evolua la Farul. Nu a fost tratata in mod corespunzator, muschiul a ramas cu o cicatrice si nu mai are acum aceeasi flexibilitate. Muschiul e foarte intins acolo si i se poate intampla sa se rupa mult mai usor.”

Situatia portarului Andrey Nazario se imbunatateste. Interventia chirurgicala a decurs fara probleme, iar brazilianul va incepe programul de refacere, tot la clinica Isokinetic din Bologna. Doctorul care l-a operat nu a putut estima data exacta cand Andrey va putea reveni pe gazon, perioada depinzand de la om la om, intre doua si sapte saptamani.

HotNews.ro, S.N., 13 ian 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x