Friday, March 29, 2024

Noua Lady Di

Must Read

Kate Middleton, frumoasa bruneta pe care printul William o poate transforma in viitoarea regina a Angliei, incearca sa faca fata asediului mediatic la care a fost supusa in ultimul timp.

Britanicii asteapta cu nerabdare anuntul nuntii lor. Pe 9 ianuarie anul acesta, in ziua in care a implinit 25 de ani, Kate a fost neplacut surprinsa de atentia obsesiva a fotografilor.

In timp ce iesea din casa ei din Chelsea pentru a merge la serviciu, prietena printului William a fost intampinata de o armata galagioasa de circa 20 de fotografi si cinci cameramani de televiziune, care au urmarit-o pana cand a urcat in masina.

Kate a fost „mitraliata” de blituri si nu si-a ascuns iritarea, acoperindu-si fata cu mainile.

- Advertisement -

News International, compania care editeaza ziarele „The Times”, „The Sunday Times”, „The Sun” si „The News of the World” a anuntat ca nu va folosi imaginile surprinse de paparazzi.

Istoria se repeta

Ziarul „The Scotsman” observa ca, printr-o ironie a sortii, asa cum mama lui William, regretata Lady Di, era haituita de paparazzi, zeci de fotografi avizi de secvente exclusive pandesc astazi fiecare miscare a cuplului. Printesa Diana, cea mai fotografiata femeie din lume, a fost vanata de paparazzi pana in ultimele sale clipe de viata, sfarsind intr-un accident rutier petrecut la Paris , in 1997.

Ken Wharfe, fost inspector de politie, a monitorizat cu ingrijorare cresterea interesului mediatic care o inconjoara pe Kate Middleton. „Istoria pare sa se repete, desi se parea ca lectia mortii printesei Diana a fost invatata. Pare un dej”-vu”, a declarat el.

O fata simpla

Imaginile cu Kate Middleton pot aduce un castig care ar permite unui fotograf pe cont propriu sa isi tina in lux familia timp de cativa ani buni. Cadrele surprinse, in 1997, in timp ce printesa Diana il saruta pe Dodi al-Fayed, la bordul unui iaht, i-au adus lui Jason Fraser, supranumit „regele paparazzilor”, un castig de 1,3 milioane de lire sterline.

In 2000, pe cand se gandea ce universitate sa urmeze, adolescenta Kate Middleton stia ca decizia ii va influenta viata. Dar nu isi imagina ca va ajunge sa deprinda protocolul de la Curtea Regala a Marii Britanii si ca va fi urmarita cu aviditate de paparazzi. A ales sa urmeze cursurile de istorie a artei de la Universitatea din Saint Andrews (Scotia), acolo unde a decis sa invete un viitor rege: printul William Arthur Philip Windsor, al doilea ascendent pe linie monarhica la tronul Marii Britanii, dupa printul de Wales.

Nascuta pe 9 ianuarie 1982, Kate Middleton este mai mare cu un an decat William, dar acest lucru nu a impiedicat o frumoasa poveste de iubire, care a ajuns repede in centrul atentiei presei britanice si internationale.

In gratiile familiei regale

Frumoasa bruneta a invatat sa suporte cu gratie si demnitate regulile stricte ale protocolului regal, dar si hartuiala tot mai agresiva a presei.

S-a apropiat de membrii Casei Regale, insotindu-si iubitul de vita nobila in cateva vacante de schi, cucerind-o si pe bunica lui William, regina Elisabeta a II-a.

Printul Harry, fratele lui William, are si el o prietena, Chelsy Davy (20 de ani). Chelsy e total diferita de Kate, iar familia regala nu o agreeaza. Descrisa ca o „pasare de noapte”, Chelsy adora sa piarda noptile prin cluburi si fumeaza „ca un docher”, observa cotidianul „The Independent”.

Kate si William formeaza un cuplu frumos, caruia insa ii lipseste ceva: casatoria. Anuntul e asteptat cu nerabdare de toata lumea, mai ales ca printul Charles si Regina au aprobat tacit relatia lor. Deocamdata, William (24 de ani) a absolvit in decembrie Academia si s-a inrolat ca locotenent in acelasi regiment din Cavaleria Regala, Combermere Barracks din Windsor, in care serveste deja fratele sau, Harry (22 de ani).

Spre deosebire de Harry, care vrea sa urmeze o cariera militara obisnuita, William se va pregati si cu trupele de aviatie si de marina, pentru a dobandi cunostintele necesare unui viitor rege.

Speculatii

Pariuri si suveniruri pentru o nunta asteptata

Speculatiile privind nunta printului William cu Kate Middleton s-au intensificat dupa ce cuplul a fost invitat sa petreaca Craciunul alaturi de familia regala.

Casa de pariuri William Hill a inregistrat numeroase pariuri in valoare de peste 1.000 de lire sterline pe data nuntii, 19 iulie. Bookmakerii vor pierde peste 20.000 de lire daca nunta va avea loc in aceasta zi.

Lantul de magazine Woolworths a inceput productia unor suveniruri legate de nunta lui William si Kate.

La momentul potrivit, Woolworths va scoate la vanzare farfurii chinezesti si cani gravate cu imaginile celor doi, obiectele avand inscriptionat mesajul: „Celebrand casatoria regala dintre William si Kate”.

sursa: evz.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x