Thursday, March 28, 2024

Romanita a vrut sa cumpere OTV-ul

Must Read

Creatoarea de moda recunoaste ca a vrut sa ingroape televiziunea patronata de Dan Diaconescu. Intr-un interviu publicat in editia din aceasta saptamana a revistei X Magazin, Romanita Iovan mai spune ca i s-a propus realizarea unui film serial despre viata ei.

Furia Romanitei a fost declansata de mediatizarea excesiva pe care “televiziunea de apartament” i-a facut-o familiei sale dupa ce sotul creatoarei de moda, pilotul Adrian Iovan, a impuscat mortal un barbat pe care l-a surprins in locuinta lor din cartierul Primaverii.

A PREFERAT TRIBUNALUL

Timp de cateva luni, televiziunea din Piata Romana a difuzat aproape in fiecare seara emisiuni dedicate acestui caz. “Intr-o perioada, m-am gandit sa cumpar OTV si sa-l inchid pentru ca oamenii sa nu mai aiba tentatia sa creada ca asa se face presa”, a declarat creatoarea de moda.

- Advertisement -

Se pare ca multe dintre anchetele jurnalistice au fost realizate chiar de Radu Popa, tanarul alaturi de care Romanita Iovan a fost fotografiata in ipostaze compromitatoare pe cand era insarcinata in opt luni.
Pana la urma, designerul a preferat sa-si foloseasca banii pentru a angaja avocati buni care sa dea in judecata postul OTV.

TELENOVELA CU SOTII IOVAN

Povestea de viata a Romanitei Iovan are toate datele unui scenariu cu succes la public, trezind si interesul realizatorilor de filme. Creatoarea de moda spune ca a primit deja o oferta pe care trebuie sa o analizeze, deoarece se teme ca un astfel de proiect ar tine-o departe de fiul ei, in varsta de trei luni si jumatate.
Integral in Ziarul

Ziarul, 23 ian 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x