Thursday, March 28, 2024

Eminem si Kim sunt din nou impreuna

Must Read

Eminem si Kim Mathers si-au rezolvat problemele si s-au logodit din nou, informeaza breakingnews.ie.

Prietenul lui Eminem, Akon (cu care a realizat cunoscuta melodie “Smack That”), a declarat ca artistul si iubita lui s-au confruntat cu anumite neintelegeri in timpul relatiei lor, dar au ajuns la concluzia ca nu pot trai unul fara celalalt.

Akon a declarat: “Eminem inca o mai iubeste. Ei au o relatie de genul intr-un minut s-au certat, iar in urmatorul s-au impacat. Eminem nu poate trai cu ea, dar nici fara ea. Cred ca sunt facuti unul pentru celalalt. Ma bucur ca s-au logodit din nou.”

Eminem (Marshall Mathers) si Kim au fost casatoriti si au divortat de doua ori pana acum. Ei au impreuna o fetita, Hailie, in varsta de 11 ani.

- Advertisement -

Recent, Kim il acuza pe renumitul rapper ca a inselat-o constant pe parcursul relatiei lor. Aceasta sustinea atunci ca nu exista nicio sansa ca sa formeze din nou un cuplu.

HotNews.ro, S.B., 06 feb 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x