Friday, March 29, 2024

Kylie Minogue s-a despartit de iubitul ei

Must Read

Celebra cantareata australiana Kylie Minogue si prietenul ei, Olivier Martinez, au anuntat ca se despart dupa o relatie de patru ani.

Minogue, in varsta de 38 de ani si actorul francez de 41 de ani, au dat publicitatii o declaratie in care confirma ca nu mai sunt un cuplu.

Ei spun ca “falsele acuzatii” aparute in presa despre infidelitatea actorului i-au intristat, dar vor ramane “prieteni foarte apropiati”, scrie presa internationala.

Tabloidul britanic News of the World scrisese acum o saptamana ca relatia dintre cei doi este in pericol pentru ca Olivier Martinez o inseala pe Kylie.

- Advertisement -

Minogue a revenit pe scena anul trecut dupa ce s-a operat de cancer la san si lucreaza la un nou album.

Vedeta pop fusese diagnosticata cu cancer la san in luna mai a anului 2005. A suferit o interventie chirurgicala la Melbourne, in Australia, iar apoi a facut chimioterapie timp de cinci luni la Paris .

HotNews.ro, C.N.A., 03 feb 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x