Friday, March 29, 2024

Mircea Badea a accidentat un tanar pe trecerea de pietoni

Must Read

Mircea Badea, realizatorul emisiunii “In gura presei”, difuzata de postul de televiziune “Antena 3”, a lovit cu masina un adolescent care traversa regulamentar o intersectie din sectorul 1 al Capitalei.

Potrivit comisarului-sef Marian Motoc, seful Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, pe numele lui Badea a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala.

„Momentan, i-a fost retinut permisul de conducere si i-a fost eliberata o dovada in baza careia poate circula pana la finalizarea cercetarilor. Nu ma pot pronunta cu privire la pedeapsa pe care o risca domnul Mircea Badea”, a precizat Motoc.

Potrivit unor surse din politie, pentru ca Andrei Doja, in varsta de 15 ani, a suferit doar o contuzie la genunchiul drept, fapta lui Badea ar putea fi calificata, in cele din urma, drept contraventie, respectiv, „neacordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara, prin locurile special amenajate si semnalizate”.

- Advertisement -

„Astfel, s-ar putea alege cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile si cu 4 sau 5 puncte-amenda (maximum 195 de lei)”, au precizat sursele citate.

Vinovat de accident

Cert este ca, potrivit primelor cercetari ale politistilor, joi, in jurul orei 21.00, Mircea Badea se indrepta dinspre Piata Presei Libere catre Bulevardul Marasti la volanul autoturismului sau, un Renault Megane. Cand a ajuns la intrarea in Piata Montreal, nu a fost atent si a lovit un adolescent care traversa intersectia pe trecerea de pietoni, la culoarea verde a semaforului.

Asadar, sustin politistii, Badea ar fi cel vinovat de producerea accidentului. Adolescentul a fost transportat la Spitalul de Urgenta „Floreasca” din Capitala si apoi indrumat catre domiciliu, leziunile suferite nefiind grave. Prezentatorul emisiunii „In gura presei” a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero.

Evenimentul Zilei, Mihaela Stanciucu, 17 feb 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x