Thursday, March 28, 2024

Cristian Chivu a fost razbunat de UEFA

Must Read

Forul european l-a suspendat pe Fred pentru trei etape

Atacantul echipei Olympique Lyon, brazilianul Fred, a fost suspendat pentru trei meciuri de UEFA dupa cotul in figura aplicat romanului Cristian Chivu in urma caruia capitanul echipei nationale a suferit o fractura de piramida nazala, fiind obligat sa se opereze si sa rateze astfel partida cu Olanda.

Decizia UEFA a fost luata in urma studiului casetei video a partidei dintre Lyon si Roma, mansa retur a optimilor de finala din Liga Campionilor. “Sanctiunea se va aplica pentru urmatoarele trei meciuri pe care Fred le va juca in cupele europene, iar brazilianul in varsta de 23 de ani are dreptul sa faca apel la aceasta suspendare”, a anuntat UEFA. Fred are la dispozitie trei zile pentru a face apel.

Niciunul dintre arbitrii intalnirii nu a vazut incidentul si nu a luat nicio masura disciplinara impotriva brazilianului.

- Advertisement -

HotNews.ro, S.N., 23 mar 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x