Friday, March 29, 2024

LA AGATAT – CELE MAI EFICIENTE 10 REPLICI DE AGATAT

Must Read

In acest fragment al `Jocului`, Neil Strauss discuta pe baza celor zece cele mai bune metode de agatat o femeie, cand te afli intr-un loc aglomerat. `Metodele pe care le-am folosit au dat rezultate de fiecare data, asa ca trebuie sa transmit si mai departe cheile succesului`.

Pana la urma, fiecare dintre noi are nevoie cateodata de sfaturi, si asta pentru ca exista momente in care nu esti pregatit. Daca arunci o replica banala, de genul `Buna, sunt contabil`, nu vei starni niciodata curiozitatea.

Iata mai jos formatul standard al tuturor metodelor de agatat eficiente:

Numarul 10
Zambeste cand intri intr-o incapere
Identifica grupul din care face parte tinta si urmareste regula celor trei secunde. Nu ezita, intra in vorba imediat.

- Advertisement -

Numarul 9
Cel ce vrea sa agate trebuie sa ia in seama tot grupul, nu doar tinta
Cand vorbesti, ignora cat mai mult tinta. Daca in acel grup se afla si barbati, focuseaza-ti atentia pe acei barbati.

Numarul 8
Starneste tinta
Baga usor in seama tinta, folosind una din replicile usoare. Spune-i, `Cat de dragut. Nasul tau se misca atunci cand razi.` Apoi ajuta-i prietenii sa observe si ei acest lucru si sa rada si ei.

Numarul 7
Converteste intregul grup si amuza-i
Fa asta folosind povestioare, magie si anecdote usoare. Trebuie sa acorzi o mai mare atentia barbatilor si nu femeilor. In tot acest timp, tinta va observa ca esti in centrul atentiei. Poti folosi si `metoda foto`, dar doar daca apar obstacole.

Aceasta metoda implica un plic cu poze pe care sa-l ai mereu in buzunarul de la haina, ca si cand tocmai ce le-ai scos de la developat. Cu toate astea, fiecare poza trebuie aleasa cu atentie, pentru a sugera personalitatea personajului. Posesorul trebuie sa apara in acele imagini impreuna cu femei frumoase si elegante, copii, animale de casa, celebritati, prostindu-se cu prietenii, sau facand un sport poate chiar ceva extrem. Bineinteles ca, in afara de poze, iti trebuie si o povestioara pentru fiecare dintre ele.

Numarul 6
Intreaba grupul, `Asa, cum v-ati cunoscut voi?`
Daca tinta este cu unul dintre barbati, afla de cat timp sunt impreuna. Daca este o relatie serioasa, iesi de acolo, spunand politicos, `Mi-a facut placere sa va cunosc.`

Numarul 5
Cere-i permisiunea de a o lua deoparte
Daca ea nu spune nimic, adreseaza-te grupului: `Se pare ca am plictisit-o pe prietena voastra. Este in regula daca vorbesc cateva minute cu ea?` Apoi, trebuie neaparat sa spui, `Bineinteles, daca este si ea de acord.` Daca ai executat corect pasii anteriori, va accepta.

Numarul 4
Tine-o de mana
Izoleaz-o de grupul din care facea parte, spunandu-i ca vrei sa-i arati ceva interesant. Asezati-va in apropiere. In timp ce o conduci prin multime, fa un test tinand-o de mana! Daca si ea strange, este perfect. Incearca sa cauti si alte semne care sa-ti spuna ca este interesata de tine.

Numarul 3
Intreab-o despre ea si despre ce crede ca o face sa fie deosebita
Intreaba, `Frumusetea este unlucru totusi comun, dar energia si spiritul sunt rare. Spune-mi, ce ai inauntru si ma poate face sa vreau sa te cunosc mai bine decat o simpla figura in multime?`

Daca incepe sa insire anumite calitati, este un semn excelent.

Numarul 2
Opreste-te din vorbit
Va reincepe discutia folosind `Asadar…?` Daca face asta, inseamna ca ai vazut deja trei raspunsuri pozitive din partea ei, asa ca poti sa

Numarul 1
Sarut-o
Intreaba, din senin, `Vrei sa ma saruti?` Daca tot ce a fost inainte nu a creat intimitatea necesara, atunci iti acorzi un ragaz spunand `Trebuie sa plec, dar trebuie sa continuam ce am inceput.` Apoi obtine numarul de telefon si pleaca.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x