Thursday, March 28, 2024

Montalivet (Franta) – cea mai buna plaja pentru nudisti

Must Read

Nu multi au curajul sa lase la o parte inhibitiile si sa faca plaja goi. Cand vine vorba de nudism, femeile rosesc, iar barbatii se stapanesc cu greu sa nu zambeasca. Indiferent ce inseamna acest tip de plaja, exista totusi mii de oameni, din intreaga lume, care vad in nudism ceva natural.

Inca din 1950, mai multe plaje din Creta pana in Caraibe au devenit “optionale” din punct de vedere al vestimentatiei sau al… lipsei acesteia. Travel.discovery.com a realizat un clasament al celor mai bune plaje pentru nudism.

Locul 1 – Montalivet, Franta

Aici a luat nastere nudismul. Inaugurata in 1950, statiunea de pe coasta Atlantica a Frantei le ofera vizitatorilor pustietatea si salbaticiunea la care tanjesc. Turistii se pot bucura de cursuri de arta, yoga sau fotbal.

- Advertisement -

Montalivet este ideala pentru cei care vor sa-si petreaca vacanta cu familia intr-un loc in care indrazneala pare sa fie trasatura caracteristica de la cele mai mici varste, pana la cele mai inaintate.

Locul 2 – Ocho Rios, Jamaica

Este preferata perechilor de indragostiti, care se pot bucura de aproximativ doi kilometri de plaja, dar si de o renumita bautura tropicala, servita intr-un vas de piele de bivol.

Locul 3 – Wreck, Canada

Plaja de aproximativ 5 kilometri lungime a fost denumita dupa o corabie veche care altadata zabovea pe nisip. Aici vin, in special, studentii de la Universitatea British Columbia, care se afla la cateva sute de metri de plaja. Cei care tanjesc la mai multa intimitate se cuibaresc in zona salbatica a plajei, unde padurile se revarsa in mare.

Locul 4 – plaja australiana Samurai

Pe nisipul de jumatate de kilometru se desfasoara an de an, in luna noiembrie, Olimpiadele Nudistilor.

Locul 5 – Hedonism II, Jamaica

Plaja, de 11 kilometri, este impartita in doua sectiuni: „nude” si „prude” – atat pentru turistii care iubesc nudismului, cat si pentru cei mai „prudenti”. Si facilitatile sunt separate pentru inot, plaja, volei si activitati practicate pe plajele statiunii. In fiecare joi noapte au loc petreceri toga.

Acestor plaje le urmeaza Praia do Pinho, din Brazilia si Plaja rosie, din Creta. Cea din urma este o plaja stancoasa, iar apa are culoarea cobaltului. Urmatoarele doua sunt din America. La Haulover se organizeaza „Anul nou pentru nudisti”, iar pe Plaja Rosu, Alb si Albastru, turistii pot merge dezbracati de la parcare pana pe plaja.

Ultima din top, Plaja Mica, din Hawaii, este renumita printre hipioti, care se refugiau in acest loc izolat, inconjurat de multe tufe inalte si roci vulcanice stancoase.

HotNews.ro, Veronica Radulescu, 18 mar 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x