Friday, March 29, 2024

Oana Sarbu si Stefan Banica jr. s-au sarutat in direct la TV

Must Read

Oana Sarbu si Stefan Banica jr s-au sarutat in direct pe celebra melodie „Ani de liceu“ in emisiunea „Dansez pentru tine“ , difuzata vineri seara la Pro TV , asa cum au facut-o in film cu 20 de ani in urma. Scena sarutului dintre cei doi a ridicat simtitor rating-ul, emisiunea devenind lider de audienta vineri seara.

In prezent, fostii indragostiti din „Ani de liceu“ sunt implicati in relatii cu alte doua vedete de televiziune de la noi. Stefan Banica jr este casatorit de anul trecut cu Andreea Marin, iar Oana Sarbu este iubita lui Robert Turcescu de o buna perioada de vreme. Oana Sarbu nu a dorit insa sa comenteze pe marginea sarutului, lasand sa se inteleaga ca nu a insemnat mare lucru.

Gestul celor doi ar putea fi interpretat drept o strategie pentru cresterea audientei emisiunii prezentate de Stefan Banica jr.

Dupa Mihaela Radulescu, se pare ca Andreea Marin s-a mai ales cu o… rivala in persoana Oanei Sarbu. Astfel, ultima editie a emisiunii „Dansez pentru tine“ de la Pro tv s-a lasat cu scene fierbinti in direct.

- Advertisement -

Stefan Banica jr si Oana Sarbu nu s-au multumit doar sa cante impreuna piesa „Ani de liceu“, inclusa pe coloana sonora a filmului „Liceenii“ din 1987, ci (surpriza!) s-au si sarutat in direct, asa cum au facut-o in film in urma cu 20 de ani. Scena a facut deliciul telespectatorilor, insa de departe a fost o strategie menita sa ridice vertiginos audienta emisiunii.

Asta cu atat mai mult cu cat cei doi fosti amorezi din film au in prezent relatii cu doua persoane celebre. Banica jr este casatorit cu Andreea Marin, iar Oana Sarbu este iubita lui Robert Turcescu.
Integral in Gardianul

Gardianul, 26 mar 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x