Thursday, March 28, 2024

Topul vedetelor cu cele mai frumoase picioare

Must Read

Revista Touch a realizat topul vedetelor cu cele mai frumoase picioare de la Hollywood. Primul loc in aceste top a fost ocupat de Charlize Theron. Aceasta nu este doar una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood, ci si un model de succes. Theron a castigat premiul Oscar pentru interpretarea din filmul “The Monster”.

Supermodelul brazilian Gisele Bundchen, s-a clasat pe locul al doilea. Modelul si-a construit o cariera de succes si a fost foarte bine platita datorita frumusetei sale, dar mai ales picioarelor ei.

Actrita Jennifer Aniston, binecunoscuta pentru rolul lui Rachel Green din sitcom-ul “Friends” si pentru rolul interpretat in “The Break-Up”, a ocupat cea de-a treia pozitie a topului, in timp ce Vanessa Minnillo s-a clasat pe pozitia a patra.

Minnillo a jucat in serialul “The Bold and The Beautiful”, iar in prezent este gazda unor emisiuni de succes, cum ar fi: “The Real World San Diego Reunion”, “MTV Prom Date”, etc.

- Advertisement -

Stacy Keibler, actrita si vedeta de televiziune, a ocupat pozitia a cincea a topului. Imediat dupa aceasta s-a clasat modelul Halle Berry, al carei renume este de necontestat. Berry este prezenta in mod constant in topurile cu cele mai frumoase staruri de la Hollywood.

Modelul a ocupat prima pozitie in topul celor mai sexy femei din lume, realizat de FHM si in topul celor mai dorite femei, realizat de VH1.

Carrie Underwood este iubita pentru melodiile sale, dar si pentru picioarele sale. Artista a fost selectata in 2006 de revista People pentru topul celor mai frumosi 100 de oameni din lume si de Teen People pentru “Cele mai atragatoare 25 de persoane , sub 25 de ani”.

Christina Aguilera, care nu s-a sfiit niciodata sa isi arate talentul vocal si trupul sexy, a ocupat locul 8 in clasament. Cantareata a atras de multe ori atentia cu stilul sau vestimentar indraznet .

Urmatoarea pozitie a topului a fost ocupata de fosta concurenta “American Idol”, Katharine McPhee. Pe locul 10 s-a clasat starul din “Desperate Housewives”, Eva Longoria.

Topul complet al vedetelor cu cele mai frumoase picioare de la Hollywood
1. Charlize Theron
2. Gisele Bundchen
3. Jennifer Aniston
4. Vanessa Minnillo
5. Stacy Keibler
6. Halle Berry
7. Carrie Underwood
8. Christina Aguilera
9. Katharine McPhee
10.Eva Longoria

HotNews.ro, S.B., 24 mar 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x