Thursday, March 28, 2024

Sheryl Crow: “Pamantul are nevoie de noi”

Must Read

Starul Sheryl Crow a transmis un mesaj oamenilor din intreaga lume, spunand ca planeta noastra are nevoie de ajutorul nostru pentru a fi salvata, informeaza playful.com. Crow a cerut oamenilor sa reduca consumul de hartie igienica si de servetele pentru salvarea padurilor.

Recent, cantareata a sustinut un turneu de 11 concerte in diferite colegii, numit “Stop Global Warming College Tour”.

Primul concert l-a sustinut in urma cu doua saptamani la Universitatea Southern Methodist din Dallas, unde a transmis publicului urmatorul mesaj: “Planeta Pamant este un organism viu si atunci cand ea se imbolnaveste ne imbolnavim si noi.”

Sheryl Crow a fost insotita in aceasta campanie de salvare a planetei de Laurie David. Duminica, 22 aprilie, de Ziua Pamantului, cantareata a prezentat cateva solutii pentru stoparea incalzirii globale. “Cu toate ca ideile mele sunt intr-un stadiu redus de dezvoltare, in mintea mea ele ocupa un loc foarte important.

- Advertisement -

Una dintre solutii ar fi conservarea padurilor pentru ca de la ele primim oxigen. Pentru aceasta rog oamenii sa limiteze consumul de hartie igienica si de servetele.”

Laurie David a declarat: “Cred ca aceasta schimbare este una dintre cele mai urgente. Cu totii suntem vinovati pentru problema incalzirii globale si de aceea trebuie ca toti sa fim responsabili si sa incercam sa rezolvam aceasta problema.”

HotNews.ro, S.B., 24 apr 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x