Thursday, March 28, 2024

Beyonce si-a vizitat fanii la spital

Must Read

Starul muzici pop, Beyonce a mers la spital pentru a vizita fanii care au fost raniti in timpul concertului sau de duminica din Missouri, informeaza bbc.com.

Accidentul a avut loc la putin timp dupa inceperea concertului, cateva focuri de artificii ricosand in spectatori. Doua persoane au suferit rani minore si au fost duse la spital.

Imediat dupa concert, Beyonce, in varsta de 25 de ani, a mers la spital pentru a se interesa in ce stare se afla cei doi fani. Asistenta sefa Darryl Williams a declarat: “Beyonce era foarte ingrijorata. A mers in salon si si-a petrecut cateva momente cu cei doi fani ai sai.”

Cantareata a postat pe site-ul ei oficial urmatorul mesaj: “Le-am vizitat pe cele 2 persoane care au fost ranite si sunt fericita ca amandoua se vor insanatosi. Intotdeauna am primit sprijin de la cei mai buni fani din lume…”

- Advertisement -

Beyance Knowles a castigat premiul Grammy in luna februarie pentru albumul “B’Day” si a fost nominalizata la Golden Globe pentru interpretarea din “Dreamgirls”.

HotNews.ro, S.B., 10 iul 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x