Thursday, March 28, 2024

Federline a cheltuit o mica avere pentru amenajarea camerelor copiilor

Must Read

Kevin Federline a cheltuit mai bine de 14 mii de dolari pentru a decora camerele celor doi fii ai sai, informeaza lse.co.uk. Kevin – fostul sot a lui Britey Spears – s-a mutat de curand intr-o casa de 3.2 milioane de dolari in California si s-a ocupat de amenajarea ei.

Kevin a dorit ca fii pe care ii are impreuna cu Britney – Sean Preston (22 de luni) si Jayden James (10 luni) – sa aiba camere luxoase, drept pentru care a cheltuit o mica avere pentru amenajarea lor.

In luna septembrie a anului 2005, cand s-a nascut Sean Preston, Britney a cheltuit 45 de mii de dolari pentru a-i amenaja camera micutului in casa din Malibu.

Britney si Kevin s-au despartit in luna noiembrie, iar in prezent se lupta pentru obtinerea custodiei copiilor.

- Advertisement -

O sursa a declarat pentru revista americana Weekly: “Kevin considera ca Britney este instabila mintal si prea tanara pentru a-si indeplini sarcinile de mama. El doreste sa obtina intreaga custodie a copiilor sai.”.

Kevin, in varsta de 28 de ani, mai are doi copii (Kori si Kaleb) impreuna cu actrita Shar Jackson.

HotNews.ro, S.B., 17 iul 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x