Thursday, March 28, 2024

Kylie si Olivier se intalnesc in secret

Must Read

Kylie Minogue s-a intalnit de mai multe ori in secret cu fostul ei iubit, Olivier Martinez, in incercarea de a relua relatia lor, informeaza dailymail.com. Cei doi s-au despartit in luna februarie, dupa ce au aparut cateva zvonuri potrivit carora Martinez a inselat-o pe Kylie. Publicatia The Mail on Sunday a dezvaluit ca cei doi au avut cel putin doua intalniri romantice la Paris .

Kylie, care a mers la Paris pentru un control de rutina la Spitalul Tenon, a fost surprinsa in timp ce se saruta cu Martinez in fata unei cafenele situate in apropierea locuintei actorului.

Potrivit prietenilor lor, Kylie si Olivier au realizat ca inca se iubesc foarte mult si ca isi doresc sa fie impreuna.

Un apropiat al celor doi a declarat: “Kylie l-a vizitat in mod regulat pe Olivier la Paris in ultimele saptamani. De curand cei doi sunt din nou impreuna. Totul a reinceput cand Kylie a venit la Paris la un control medical. Cei doi au discutat foarte mult despre ceea ce simt unul pentru celalalt.”.

- Advertisement -

O alta sursa a spus: “Kylie este madra de tot ceea ce a realizat pana acum si planuieste o mare petrecere in aceasta vara pentru a sarbatori implinirea a 20 de ani de cariera in muzica. Insa ceea ce isi doreste doreste cel mai mult este sa se casatoreasca si sa aiba multi copii.

De cand s-a despartit de Olivier, Kylie a realizat ca visul ei nu se va mai indeplini si isi doreste din suflet ca neintelegerile dintre ea si fostul ei iubit sa se rezolve, pentru ca Olivier este dragostea vietii ei.”

Un prieten al actorului francez a declarat: “Olivier spera sa se impace cu Kylie, pentru ca a realizat ca ea este femeia visurilor sale.”.

HotNews.ro, S.B., 16 iul 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x