Thursday, March 28, 2024

Paris Hilton si-a cumparat (inca) un catel

Must Read

Paris Hilton a adaugat miecuri “familiei” sale de animale de casa un nou membru – un caine Chihuahua. Mostenitoarea a cumparat cainele de la Pets of Bel Air din Los Angeles, informeaza people.com.
“I-a placut foarte mult catelusul, zambea incontinuu si a plecat cu el din magazine tinandu-l in brate.”, a declarat o sursa.

Se pare ca acest magazin de animale este foarte cunoscut in randul vedetelor deoarece de aici si-a cumparat si Britney Spears in urma cu doua saptamani un catel Yorkie, care a costat-o 3000 de dolari.

Hilton, care a declarat ca i-a fost foarte dor de animalele sale in perioada in care a stat la inchisoare, si-a mai cumparat de curand si un caine Yorkie, pe nume Cinderella, si mai are inca un Chihuahua – Tinkerbell si alte cateva animale de casa.

(In anul 2005, Paris a fost obligata sa renunte la kinkajoul sau, Baby Luv, deoarece acesta face parte dintr-o specie exotica si este ilegal sa detii un astfel de animal.)

- Advertisement -

HotNews.ro, S.B., 26 iul 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x