Wednesday, June 16, 2021

Tigarile se scumpesc cu 20-30 de bani de duminica

Must Read

Pretul unui pachet de tigari se va scumpi in medie cu 0,2-0,3 lei incepand cu data de 1 iulie, ca urmare a aprobarii de catre Guvern a structurii accizei pentru tigarete, se arata intr-un comunicat al Executivului. Astfel, acciza totala pentru tigarete va fi calculata dintr-o acciza specifica de 20,89 euro pe mia de tigarete si o acciza de 27%, aplicata asupra pretului de vanzare cu amanuntul.

Potrivit reprezentantilor Guvernului, in cel de-al doilea semestru al acestui an, noua acciza va aduce la bugetul consolidat un plus de 417 milioane lei.

Codul Fiscal prevede ca accizele pentru o mie de tigarete sunt de 34,5 euro si vor creste la 41,5 euro, la 1 iulie 2007.

Calendarul de armonizare a accizelor, stabilit in cadrul negocierilor de aderare la UE, prevede majorarea accizelor la tigarete pana in 2010, moment in care vor atinge 74 de euro pentru o mie de tigarete.

- Advertisement -

HotNews.ro, Dragos Comache, 29 iun 2007

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Ronaldo după ce a mutat 2 sticle de Coca-Cola de pe masa unei conferințe de presă: Beți apă!

Cunoscut pentru dieta sa strictă, starul portughez Cristiano Ronaldo a înlăturat sticlele de Coca-Cola, unul dintre sponsorii Campionatului European...
- Advertisement -

More Articles Like This