Thursday, March 28, 2024

Cuplul Marin-Banica a cistigat 700.000 euro in 2006

Must Read

Andreea Marin s-a apropiat de 1.000.000 de lei, dar sotul Banica l-a depasit. Mihaela Radulescu si-a redresat serios firma, inregistrind un spectaculos beneficiu de 674.790 de lei, iar Andreea Esca a trebuit sa se multumeasca doar cu 95.479 de lei.

Huidu si Gainusa au facut bani frumosi, spre deosebire de neveste, iar Marius Tuca si Gabriela Vrinceanu-Firea s-au asociat cu sefa Camelia Voiculescu, pe editare de ziare, reviste si fotografie. Sandra Stoicescu a pasit in lumea afacerilor abia anul trecut, la bratul iubitului Valentin Calu, alaturi de care a cistigat 15.822 de lei.
Andreea Marin, cu toate cele patru firme ale sale specializate in activitati de radio si televiziune, nu a reusit sa cistige mai mult decit sotul ei, Stefan Banica. 992.137 de lei a fost profitul net inregistrat anul trecut de A&A Partners 2004, A&C Partners, A&D Partners si A&S Partners, la care diva „Surprizelor“ este actionar.

Adica, pentru cei care nu s-au obisnuit cu banii cei noi, aproape zece miliarde de lei vechi. Cum spuneam, si calculele de la Mabel Concert, firma Juniorului, au dat cu plus. 1.190.679 de lei este profitul inregistrat aici, probabil din cintarile lui 2006. Adunate, profiturile cuplului Marin-Banica se cifreaza in jurul sumei de 700.000 de euro.

In familiile lui Serban Huidu si Mihai Gainusa, ce cistiga Circotasii pe de o parte pierd sotiile pe cealalta. Cu Trosc Pleosc Production, care presteaza activitati radio-tv, si Gainusa de munte, ce are ca activitate „alte mijloace de cazare“, Misu a bifat un profit de 802.883 de lei.

- Advertisement -

Doar cu Trustu’ lu’ Misu’ a ciupit o pierdere, nesemnificativa fata de cistig, de 3.542 de lei. Serban se poate lauda bine mersi cu cei 1.688.959 de lei pe care i-au adus Hodoronc Tronc Production si Mangafaua Production, firme la care detine majoritatea actiunilor si la care este asociat cu Vlad, fratele sau.

La o asemenea suma, micul „esec“ de 10.859 de lei inregistrat de Kiss Travel, specializata in activitati ale agentiilor de voiaj si ale touroperatorilor, poate trece neobservat.

de Anca Nicoleanu

Cotidianul, 24 aug 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x