Thursday, March 28, 2024

Keith Richards crede ca va trai foarte multi ani

Must Read

Legendarul rocker din formatia Rolling Stones a spus ca va mai trai multi ani de aici inainte, dupa ce medicii l-au anuntat ca inima sa este in stare perfecta in ciuda stilului sau de viata. Richards este de parere ca va ajunge la varsta de 150 de ani.

“Voi avea 150 de ani inainte de a ma gandi la moarte. Este o cale foarte lunga” a declarat pentru revista Mojo cantaretul, potrivit caruia in momentul in care va muri ceilalti vor putea decide ce sa faca cu el.

Chitaristul a marturisit ca a cantat langa mama sa, in varsta de 91 de ani, in ultimele zile de viata ale acesteia, inainte de a pierde lupta cu cancerul in luna aprilie a acestui an, potrivit lse.co.uk.

Richards a dorit sa lamureasca tot acum si confuzia, conform careia, a prizat cenusa tatalui sau cu cocaina. “Cocaina era o tampenie. Am zis ca l-am tocat ca pe cocaina , nu cu.” A declarat acesta.

- Advertisement -

HotNews.ro, Andreea Ghinea, 03 aug 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x