Thursday, March 28, 2024

Care e de fapt sexul slab

Must Read

Femeile traiesc in general cu 5 ani mai mult ca barbatii. Acesta nu ar trebuie sa fie o surpriza. Asta-i viata.

Totul incepe cu faptul ca fetele prefera jocuri mai putin violente. Pe masura ce fetele se maturizeaza, joaca acelasi sporturi ca barbatii dar nu la fel de violent. Cand fetele ajung la maturitate, nu schiopateaza.

Femeile au fost facute sa propage – sa poarte o viata noua de la un ovul fertilizat pana la noul nascut – de la concepere la 3-4 kilograme. Barbatii au fost facuti sa poarte sperma.

Purtatul unui copil timp de 9 luni scimba ata perspectiva unei femei cat si felul in care arata. Ne vedem vietile schimbandu-se si ne acomodam. Sa nu incapem in acelasi pantaloni este de obiciei cea mai mare schimbare.

- Advertisement -

Cand nu ii mai vin panatalonii unui barbat, cumpara unii cu o marime mai mare. Pe barbati grasimea se numeste burta de bere. Pe femei grasimea se numeste grasime si nu vrea sa dispara in ciuda exercitiilor pe care le facem.

Vanitatea motiveaza femeile sa-si poarte de grija. Mergem la medic mai des decat barbatii. Nu o vedem ca un semn al slabiciunii. Vedem durearea ca un semn ca ceva nu este in regula. Desigur, daca e o durere de cap, mai bine mergem la consilierul de casatorii decat la medic.

Azi femeile se deplaseaza la fel de mult ca si barbatii. Sa fim in miscare pe tocuri ne invata importanta de a tine viata in echilibru – dar nu si cartea de cecuri.

Femeile cer indicatii – nu numai despre cum sa ajunga intr-un anumit loc, ci si cum sa se deplaseze in viata. Prieteni, lideri religiosi si psihologi ne pot ajuta sa ne usuram viata. Barbatii conduc ca nebunii si se asteapta ca amortizoarele de socuri sa aiba grija de toate problemele.

Poate ca inabilitatea unui barbat de a cere indicatii provine din inabilitatea lui de a-si impartasi sentimentele. Cand se intalnesc barbatii, toti exagereaza la fel de mult.

Barbatii casatoriti au mai mult timp sa exagereze, deoarece traiesc mai mult decat cei care nu au partenera. Aceasta nu ar trebui sa fie o surpriza. Asta-i casatoria.

Cand un barbat se insoara, nu numai ca primeste o sotie, primeste si o menajera, o buctareasa, o asistenta, o secretara sociala si o iubita. Daca are copii, primeste si o dadaca. Pentru barbati casatoria este ca un magazin unde gasesti de toate.

Femeile ar trai si mai mult de 5 ani fata de barbati daca ar avea si ele sotii.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x