Friday, March 29, 2024

Cum sa-ti promovezi muzica prin MySpace si sa fi observat

Must Read

Promovandu-ti pagina MySpace de artisti, vei creste numarul de vizitatori al paginii, ceea ce inseamna o baza de fani mai mare. Dar ar trebui sa-ti promovezi pagina prin alte metode.

Pe masura ce internetul devine mai usor de navigat si folosit ca si unealta de marketing, plasandu-ti URL-ul MySpace in diverse locuri ii va ajuta pe oameni sa te gaseasca si sa afle mai multe despre muzica ta.

Marketing pe pagina ta web

Include-ti intodeauna URL-ul MySpace pe pagina formatiei tale si vice-versa. Cu cat mai multe oportunitati le dai oamenilor sa iti asculte muzica si sa afla cum suna, cu atat mai mult iti va creste profitul si popularitatea.

- Advertisement -

Paginile web ale formatiei pot fi folosite pentru a-ti promova ultimele CD-uri, downloaduri, precum si urmatoarele spectacole, in timp ce pagina MySpace poate fi folosita pentru a gasi fani noi, a uploada mostre ale muzicii tale si sa genereze valva in cadrul comunitatii online de muzica.

Marketing pe materiale promotionale

Adauga-ti URL-ul MySpace pe pliante, carti de afaceri, kit-uri media, reclame la radio si pe internet, precum si in alte locuri pe care le folosesti sa-ti promovezi muzica. Daca nu ai un contract de inregistrari, va trebui sa-ti promovezi tu singur hiturile.

Profita de ziare si reviste locale care scriu despre formatia ta, cerandu-le sa-ti mentioneze URL-ul MySpace. Acest lucru este foarte important daca nu-ti ai propria pagina web inca.

Adaugarea URL-ului pe CD-uri si alta marfa

Daca scoti un CD, poti sa-ti promovezi site-ul sau pagina MySpace incluzandu-le pe CD, sau orice altceva vrei sa vinzi.

Multi muzicieni isi produc singuri albumele in zilele acestea, mai degraba decat sa astepte un contract de inregistrare. Foloseste MySpace sa atragi mai multi oameni pe site-ul tau sau site-uri de distributie. Incluzand URL-uri pe CD, le dai altora sansa de a afla mai multe despre tine si muzica ta.

Include URL-uri cand contactezi firme de inregistrari

Daca te hotarasti sa contactezi firme de inregistrari sau esti abordat de una, asigura-te ca iti au URL-urile si alte informatii de contact. Asa le va fi mai usor sa te contactezi

Blog-uri, forum-uri si alte comunicatii online

Include-ti URL-ul MySpace la sfarsitul fiecarei intrari de blog si forum. Asa il vei raspandi si vei trezi interesul celor care sunt pe blog/forum. Desi nu vrei sa-ti promovezi pagina cand lasi un comentariu, e in regula sa-ti lasi URL-ul. Aceasta este cartea ta de vizita.

Aceasta poate fi o modalitate foarte usoara de a te promova, mai ales daca esti expert in domeniul despre care se discuta, sau stii multe despre muzica. Oamenii vor fi tentati sa caute detalii despre cei care lasa raspunsuri inteligente.

Concluzie

Auto-promovarea iti poate manca mult timp. Desi este unul din cele mai importante aspecte prin care iti castigi painea ca si muzician, este si unul din cele mai grele.

MySpace poate face acest aspect mai usor, prezentandu-te multor tipuri de oameni pe internet. Promovandu-ti pagina de profil, le dai altora ocazia sa invete mai multe despre tine si muzica ta

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x