Tuesday, April 16, 2024

Media playere portabile

Must Read

Ai fost blocat vreodata in aeroport, avand nimic mai bun de facut decat sa astepti ore in sir in terminal? Ai mers la drum lung cu masina si n-ai avut nimic mai bun de facut decat sa te uiti pe geam? Dar cu pierdutul punctului culminant al unei emisiuni, doar pentru ca a trebuit sa iesi din casa pentru a rezolva niste treburi? Acum, toate lucrurile acestea sunt de domeniul trecutului.

Datorita valului de playere digitale de muzica de pe piata, jogging-ul nu mai poate fi niciodata plictisitor. Crescutul tempo-ul cand fugi sprint sau incetinitul poate fi acompaniat de muzica aleasa de tine, iar acum este posibil datorita unor playere digitale de muzica. Aceste aparate cu sistem anti-jogging au facut turul lumii electronice in timp record. Inlocuind predecesoarele lor – greoaiele playere mecanice de Compact discuri – ele au rezolvat problema saltarii muzici in caz de scuturare. Asta inseamna ca ele pot fi duse oriunde, chiar si cand faci jogging. Iar in timp ce aceasta lume era revolutionalizata, a evoluat un alt lucru inevitabil – modul in care ne uitam la videoclipuri. Media playere portabile au devenit singura necesitate pentru distractie in miscare.

Media playere portabile se gasesc de toate formele si marimile. Marimea cea mai comuna pentru acest aparat electronic este de a unui calculator de buzunar, el incapandu-ti lejer in geanta sau buzunar. Dar nu va lasati pacaliti de marime; calitatea audio si video se apropie foarte tare de un televizor high definition cu surround sound.

Aceste aparate au de obicei un hard drive integrat, precum si card de memorie SD si baterie detasabila. Dar posibilitatile aparatului nu se limiteaza numai la muzica si video. Pe el se pot vizualiza poze digitale. Alte media playere portabile au rol si de hard disc extern. Aceasta calitate este deosebit de utila pentru oamenii care au constant nevoie de un mod portabil de stocare a datelor.

- Advertisement -

Design-ul media player-urilor portabile de azi nu este limitat la marimea de calculator de buzunar. Este in constanta redefinire, pentru a putea fi integrat in viata noastra zilnica. Aceste aparate au fost facute sa incapa in ceasuri, ochelari de soare si chiar si playere care arata ca si telefoane.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x