Thursday, March 28, 2024

Remedii herbale pentru a reduce simptomele alergiilor

Must Read

Puteti folosi remedii herbale pentru reducerea simptomelor alergice. Nu trebuie sa traiti cu stranuturile, tusea si gafaitul pentru aproape toata viata. Trebuie sa stiti si ca dupa un timp, prea multe medicamente pentru a combate aceste simptome pot produce diverse efecte secundare.

Remediile herbale pentru simptomele alergice sunt lucruri pe care le puteti considera ca si alternative. Dupa ce am spus acest lucru, puteti alege dintre remedii care combat o mare varietate de simptome. Deci care sunt remediile herbale pe care ar trebui sa le luati in considerare?

* Hreanul. Puteti curata sinusurile mancand o lingura de hrean. Unii experti sugereaza sa mancati cate o lingura in fiecare zi pana ce reduceti simptomele alergice si sa o luati de cateva ori pe luna pentru a preveni alte atacuri alergice.
* Musetelul. Musetelul are proprietati antiinflamatorii si antialergeni care il fac bun pentru tratarea alergiilor de piele. Unul din simptomele tratate de el sunt mancarimile si eczemele. Acestea se pot intampla in cazul alergiilor la alimente, animale de casa sau cateva alte alergii. Dar daca suferiti de rinita alergica (Febra de Fan) ar trebui sa evitati acest remediu, deoarece este un membru al familiei ierburilor paraginoase care pot cauza si ele reactii alergice.
* Ginko. Ginko contine cateva chimicale unice care ajuta la scaderea raspunsului declansator la inflamatii, astm si alergie.
* Usturoiul si ceapa. Ele au efecte antiinflamatorii si ajuta cu problemele sinusilor. Veti putea respira mai usor si cu mai putin efort dupa folosirea lor contra inflamatiilor.
* Iarba Fetei. Iarba fetei este un remediu herbal bine cunoscut, care ajuta la tratarea migrenelor si a durerilor de cap specifice alergiilor. Femeile insarcinate si alaptatoare ar trebui sa aiba grija si sa nu ia acest remediu.
* Urzica. Simptomele nazale pot fi tratate folosind urzica uscata.

Acesta lista nu include multe remedii herbale care v-ar putea ajuta. Daca doriti recomandari herbale care v-ar putea fi de folos consultati-va medicul naturopatic.

- Advertisement -

Puteti gasi multe alte remedii herbale impotriva alergiilor in magazine herbale si la medicii naturopatici. Deci daca doriti sa incetati a fi nevoiti sa traiti cu simptomele alergiei si doriti o alternativa sigura, incercati remediile herbale!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x