Friday, March 29, 2024

Iar esti pe regim automat?

Must Read

Ce diferenta poate face o zi – asta, daca nu functionati automatizat. Oamenii de stiinta nu ne ajuta. Ei ne spun ca nu trebuie sa dormim pana tarziu, chiar daca putem. Se spune ca daca ne trezim la ore diferite, acest lucru are efecte negative asupra bioritmului. Evident, oamenii de stiinta nu au copii tineri.

Incerc sa ma trezesc inainte sa imi sune ceasul. Nu apas pe butonul snooze. Daca as adormi din nou, pierd ceea ce sper sa fie inceputul unei zi. Pentru mine a te trezi inseamna sa ma spal pe fata si pe dinti, sa fac niste exercitii, sa fac un dus si sa ma imbrac. Daca nu as functiona automatizat, m-as bloca.

Deoarece nu pot bea cafea, nu pot sa o folosesc sa imi energizeze dimineata. Cestile de cafea care functioneaza automatizat au fost inventate pentru milioanele de oameni care spun ca nu pot face nimic pana ce nu si-au baut cafeaua de dimineata. Poate Homeland Security ar trebui sa le protejeze atat importatorii de cafea, cat si cladirile publice si transportul.

Orasul Detroit a inventat schimbatorul de viteza automata deoarece soferii s-au saturat sa schimbe viteza. Deoarece suntem atat de ocupati, ne traim viata in mod automat – in special barbatii. Ei calatoresc timp de kilometri pe automat fara sa intrebe indicatii.

- Advertisement -

Un prieten imi cere o favoare, un vecin imi cere ajutorul, un electrician ma intreaba daca pot fi acasa la un anumit timp si spun ‘Da’ in mod automat. Apoi ma intreb de ce am facut acest lucru. Realizez ca este timpul sa schimb viteza. Trebuie sa imi permit sa spun ‘Nu’, dar sa nu ma refuz cand cer permisiune pentru acesta.

La sfarsitul saptamanii, frigiderul poate functiona automat. Si aragazul si cuptorul cu microunde, dar eu nu mai functionez. In loc sa ma opresc sa miros trandafirii, miros ramasitele de mancare ca sa vad daca le pot transforma in cina. Pot sa pun sosul ramas pe cartofii copti sau am facut acesta seara trecuta?

Desi mi-am promis ca in acest weekend am sa incep sa citesc o carte, weekendul se transforma in cumparaturi si lucruri care trebuie facute prin casa. Apoi totul incepe din nou.

Daca este luni, imi duc hainele la spalat, imi spal masina si duc costumele la curatatorie, si mai si merg la servici. In restul zilei, ca in toate zilele, imi gasesc ceva de facut. Apoi iar este vineri. Daca as avea timp, m-as gandi la o modalitate sa incetinesc trecerea lui.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x