Thursday, March 28, 2024

Mel Gibson si-a scos in lume noua iubita

Must Read
La doar doua saptamani dupa ce a dezvaluit faptul ca nu mai forma un cuplu cu sotia sa de cativa ani, Mel Gibson socheaza Hollywoodul din nou, prezentandu-se cu mai tanara partenera, rusoaica Oksana, la premiera filmului filmului X-Men Origins: Wolverine

Proaspat divortat, Mel Gibson, in varsta de 53 de ani, s-a simtit liber sa apara in public cu noua sa iubita, in varsta de 39 de ani. Aparitia a fost cu atat mai neobisnuita, avand in vedere faptul ca actorul ia parte rareori la evenimente mondene, comenteaza DailyMail.

Relaxati si zambitori, cei doi au fost totusi rezervati, refuzand sa faca poze pe covorul rosu. Tinandu-se de mana, cei doi s-au grabit sa intre in teatrul Grauman’s Chinese.

Se crede ca Oksana este misterioasa bruneta cu care Gibson a fost surprins in ipostaze intime, pe cand inca era casatorit. Pozele paparazzilor au declansat un adevarat scandal, in urma caruia sotia lui Gibson a intentat divort.

Cei doi au fost casatoriti timp de 28 de ani si au sapte copii. Divortul, in urma caruia Gibson va pierde jumatatea din averea estimata la 640 milioane de lire sterline, se preconizeaza a fi cel mai scump de la Hollywood.

- Advertisement -

Sotii Gibson, in razboi pentru avere

Cat despre trecutul cantaretei rusoaice, aceasta a fost casatorita cu actorul Timothy Dalton, cu care are un baietel in varsta de 12 ani.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x