Thursday, March 28, 2024

Despre PariLoto

Must Read

Pariloto este un sistem incitant de jocuri de pariuri in cota fixa oferit de Compania Nationala Loteria Romana S.A.. Poti castiga prin pronosticarea corecta a rezultatelor evenimentelor oferite. Pariloto iti da sansa sa-ti folosesti cunostintele sportive si sa-ti dezvolti un stil personal de joc, care sa-ti creasca sansele de castig.

Castigurile sunt prestabilite, asa ca, atunci cand pariezi, stii exact suma pe care o vei incasa daca pronosticurile tale sunt corecte. Nu exista extrageri si nu trebuie sa imparti banii cu alti castigatori.

La Pariloto, pariurile se primesc pana in momentul inceperii primului eveniment din cele pe care ai pariat. Jucatorul isi completeaza singur biletul, avand asigurata confidentialitatea alegerilor sale. Apoi biletul este procesat automat de un terminal electronic.

La Pariloto poti sa joci zilnic si sa incasezi castigul imediat.

- Advertisement -

Exista trei tipuri de jocuri si trei tipuri de bilete: FOTBAL, FOTBAL PLUS si SPECIAL.

Consulta programul de joc din agentiile Loteriei Romane pentru a afla toate informatiile necesare despre meciurile pe care poti paria.

Biletul tau poate contine o singura varianta sau mai multe. Daca joci o singura varianta inseamna ca toate pronosticurile pentru meciurile selectate (indiferent de numarul lor) sunt considerate un intreg si, pentru a castiga, trebuie ca toate sa fie corecte. Daca joci mai multe variante, prin sisteme, pe un bilet inseamna ca pronosticurile tale formeaza diverse combinatii (fiecare combinatie continand mai putine meciuri decat totalul celor pe care ai pariat). In felul acesta, poti castiga chiar daca nu toate pronosticurile tale sunt corecte.

Selecteaza din programul de joc codurile meciurilor pe care vrei sa pariezi, apoi marcheaza pe biletul de pariu cele trei cifre corespunzatoare fiecarui meci. Marcheaza prima cifra din codul meciului pe prima linie, a doua cifra pe a doua linie, iar a treia cifra pe a treia linie.

TIPURI DE PARIU
-Rezultat final: marcheaza, in coloana “90 Minute”, 1, X sau 2

-Rezultat final cu sansa dubla: marcheaza, la rezultatul final, nu unul, ci doua pronosticuri (1X, 12 sau X2), apoi marheaza pe randul urmator litera D. Castigi cu unul din pronosticuri, iar cota va fi mai mica decat in cazul pariului tip rezultat final.

-Rezultat pauza/final: marcheaza in coloana “45 Minute”, 1,X sau 2 pentru rezultatul meciului la pauza, si in coloana “90 Minute”, 1,X sau 2 pentru rezultatul final.

-Rezultat pauza: marcheaza, in coloana “45 Minute”, 1,X sau 2 pentru rezultatul meciului la pauza.

-Scorul corect: marcheaza, pe primul rand, numarul de goluri inscrise de gazde si, pe al doilea rand, golurile oaspetilor. Daca o echipa crezi ca va inscrie 4 sau mai multe goluri, marcheaza 4+.

Poti paria pe un numar cuprins intre 1 si 15 meciuri diferite pe acelasi bilet. In functie de cifrele inscrise in coloana S/S (Simbol Special), o varianta de pariu este acceptata daca contine:
a) cel putin un cod de meci cu cifra 1 in coloana S/S;
b) cel putin doua coduri de meci cu cifra 2 in coloana S/S;
c) cel putin trei coduri de meci cu cifra 3 sau 2 in coloana S/S;
b) cel putin patru coduri de meci, indiferent de ceea ce este inscris in coloana S/S;

La meciurile la care este anuntat in program un avantaj (in goluri) in favoarea uneia din cele 2 echipe (numit handicap), scorul care va fi luat in considerare se formeaza prin adaugarea numarului de goluri acordate ca avantaj la rezultatul oficial comunicat de CNLR al echipei respective.

Iata in continuare un exemplu in care cele 4 meciuri pe care s-a pariat formeaza o singura varianta. Deci, pentru ca biletul sa fie castigator, toate pronosticurile trebuie sa fie corecte.

Folosind selectie dubla la rezultatul final sau sisteme poti sa castigi chiar daca nu ai toate pronosticurile corecte.In felul acesta vei obtine mai multe variante, iar sansele de castig vor creste.

Pentru a juca selectie dubla, marcheaza, la rezultatul final, doua pronosticuri in loc de unul, dar nu marca si litera D (ca la sansa dubla). Este ca si cum ai juca acelasi meci cu pronosticuri diferite, pe doua bilete diferite. Vei obtine pe un singur bilet doua variante, cate una pentru fiecare pronostic. Daca folosesti selecta dubla pentru doua meciuri, se vor crea 4 variante, daca o folosesti pentru 3 meciuri, se vor crea 8 variante s.a.m.d.. Iata un exemplu:

Cand joci sisteme, se genereaza mai multe variante posibile, rezultate din combinarea pronosticurilor tale dupa regula impusa de tine. De exemplu, daca pariezi pe 5 meciuri, poti marca sistemele de la 1 la 5, fiecare in parte sau orice combinatie dintre ele. Daca marchezi 2, vei obtine 10 variante de cate 2 meciuri fiecare. Daca marchezi 3, vei obtine 10 variante de cate 3 meciuri fiecare. Daca marchezi si 2 si 3, vei obtine 20 de variante (suma variantelor de mai inainte). Daca marchezi 5, vei obtine si o varianta cu toate cele 5 meciuri. Daca marchezi “TOT”, vei obtine toate variantele de combinari posibile. In cazul pariului pe 5 meciuri, marcarea sistemului “TOT” duce la crearea a 31 de variante. Iata un exemplu de pariere pe 5 meciuri, alegand combinatii de cate 5 si 4 meciuri.

Pentru a restange numarul variantelor care sunt create cand joci sisteme, poti folosi meciurile standard. Marcheaza litera S in dreptul meciurilor de al caror rezultat esti sigur. Meciurile standard nu intra in alcatuirea combinatiilor, insa sunt adaugate din oficiu la fiecare varianta. Daca un singur meci standard are pronosticul gresit, atunci toate variantele jucate pe bilet sunt necastigatoare.

De exemplu, daca pariezi pe 6 meciuri (dintre care pe 3 le declari standard) si alegi sistem 2, vei obtine doar trei variante de cate 2 meciuri, dar la fiecare varianta se vor adauga si cele 3 meciuri standard. Daca doresti sa obtii si o varianta separata formata numai din meciurile standard, marcheaza si sistemul 0. Pentru a obtine si o varianta formata din toate cele 6 meciuri (din care 3 sunt marcate ca standard), trebuie marcat si sistemul 3. Toate cele 5 variante obtinute sunt prezentate in figura de mai jos.

Poti sa pariezi pe un singur meci standard in sistem 0 numai daca acel meci poate fi selectat singur (daca are 1 inscris in coloana S/S din program. Daca joci sistem 1, se vor crea variante continand cate un singur meci (cu conditia ca meciul respectiv sa poata fi selectat singur). Insa meciurile standard nu vor alcatui variante separate, ci se vor adauga la variantele formate din meciuri obisnuite. Pentru a avea variante numai cu meciurile standard, trebuie sa marchezi sistem 0.

MIZA SI CASTIGUL

Pretul biletului (miza) depinde de numarul de variante jucate.

Pentru a creste suma de bani pe care vrei sa o pariezi, ca si pe cea pe care o poti castiga, foloseste campul “Multiplicator”. Poti marca maxim 3 casute. De exemplu, daca marchezi 5, pariul tau este multiplicat de cinci ori, la fel si castigurile.

Castigul pe varianta este dat de produsul cotelor tuturor pronosticurilor din acea varianta inmultit cu pretul variantei. De exemplu, daca pariei 10.000 lei pe trei meciuri avand cotele 2,30, 1,50 si respectiv 2,20, castigul va fi de:

10.000 lei x 2,30 x 1,50 x 2,20 = 75.900 lei

In cazul in care exista mai multe variante castigatoare (situatie posibila cand se folosesc sisteme si/sau multiplicatori), valoarea totala a castigului va fi data de suma castigurilor de la variantele respective.

Principiul de joc este asemanator ceu cel de la Pariloto FOTBAL, cu diferentele prezentate mai jos.

In programul de joc (ca si pe bilet), meciurile sunt notate cu numere de la 1 la 77 si impartite in 7 sectiuni notate cu litere de la A la G. Poti selecta minim 5 meciuri (cate un meci in 5 sectiuni diferite) si maxim 21 de meciuri (cate 3 meciuri in fiecare sectiune). Un meci se selecteaza direct prin marcarea pronosticului in coloana de sub numarul meciului

La acest joc poti paria numai pe rezultatul final. Poti sa alegi si rezultatul final cu sansa dubla, marcand doua pronosticuri in loc de unul. ptoi folosi sisteme, marcand in coloana din stanga o cifra de la 0 la 3, in functie de combinatia dorita. Daca joci sisteme, ai dreptul sa alegi 5 meciuri din fiecare sectiune, ceea ce ridica numarul maxim de meciuri pe care se poate paria la 35.

Poti selecta mai multe meciuri standard, marcand direct numarul lor.

Principiul de joc este asemanator cu cel de la Pariloto FOTBAL, cu diferentele prezentate mai jos.

Poti paria pe un numar cuprins intre 1 si 10 evenimente sportive; iata cateva tipuri de pariuri* posibile:
– Castigatorul competitiei (de exemplu, castigatorul Ligii Campionilor Europeni, al unei curse de Formula 1, al unui meci de tenis etc.)
– Castigatorul grupei
– Echipele finaliste

Pentru a paria, marcheaza pe bilet cele 3 cifre care compun codul castigatorului unui eveniment, luat din program (primul rand este cifra sutelor, al doilea rand este cifra zecilor si al treilea este cifra unitatilor).

Nu toate evenimentele pot fi selectate singure. Uita-te la mentiunea 1,2 sau 3 din program, care indica numarul minim de evenimente care trebuie selectate pentru a obtine o varianta valida.

Daca vrei sa indici ca un eveniment e standard, marcheaza litera S. Poti juca, de asemenea, sisteme (ca la Pariloto FOTBAL)

PARILOTO este jocul de pariuri in cota fixa lansat de Compania Nationala Loteria Romana S.A. in Septembrie 2004, in conditiile in care, pe piata romaneasca, s-a constatat un interes crescand pentru sport (in special fotbal) si pentru noi tipuri de jocuri.

PARILOTO nu este doar un alt joc de pariu, ci un concept diferit in care emotia, entuziasmul, sportul, placerea de a paria si castiga, se regasesc intr-un cadru unde siguranta, profesionalismul si tehnologia de varf sunt punctele forte.

Compania Nationala “Loteria Romana”, in calitate de unic organizator, ofera garantia unei companii nationale de succes, cu o experienta de aproape 100 ani in organizarea jocurilor de noroc si ale carei principale valori sunt siguranta, corectitudinea si calitatea serviciilor.

PARILOTO este un sistem atractiv de jocuri de pariuri, usor de folosit, ce ofera posibilitatea de a castiga prin pronosticarea corecta a rezultatelor evenimentelor sportive. Pariloto se compune din trei sectiuni: FOTBAL, FOTBAL PLUS si SPECIAL, permitand jucatorului sa-si creeze propriul joc, prin multitudinea de combinatii posibile.

La PARILOTO poti paria cu minim 10.000 lei si e singurul joc de pariuri in cota fixa din Romania unde poti castiga pana la 2 miliarde lei.

PARILOTO se va putea juca in toata tara, in peste 1300 de agentii, oferind avantajul proximitatii pentru jucatori. Astfel, Loteria Romana dispune de cea mai mare retea de vanzare de pariuri in cota fixa din tara, care functioneaza in regim “on-line”, beneficiind de o tehnologie de ultima ora in ceea ce priveste comunicatia dintre punctele de vanzare si sistemul central.

Toate acestea se traduc in urmatoarele avantaje pentru jucator:

– acceptarea de pariuri pana la ora de incepere a jocurilor
– plata pe loc a castigurilor la orice punct de vanzare
– plata castigurilor imediat dupa incheierea evenimentului sportiv pe care s-a pariat
– reactualizarea imediata a schimbarilor si amanarilor
– garantia oferita de Loteria Romana in ceea ce priveste securitatea jocului si plata castigurilor obtinute

PARILOTO este o invitatie la joc, la actiune, la un pariu cu propriile cunostinte din lumea sportului, dar si cu norocul, intuitia.

PARILOTO: Sportul se vede altfel cand pariezi !

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -

1 COMENTARIU

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
pariloto
11 years ago

Cam vechi articolul:)

- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x