Monday, September 20, 2021

Loteria a incasat 967 milioane lei anul trecut

Must Read

Loteria Romana a inregistrat, in 2006, un profit net de peste 36 milioane euro, dintre care 18,66 milioane euro au fost repartizati pentru constructia de locuinte pentru tineri si sali de sport, a declarat directorul general al companiei, Liliana Ghervasuc.

Din profitul net realizat de Loteria Romana anul trecut au mai fost finantate Agentia Nationala pentru Sport cu 3,5 milioane euro, Ministerul Culturii cu 145 mii euro si Centrul National al Cinematografiei cu 1,45 milioane euro. Alte 12 milioane euro au fost folosite ca surse proprii de finantare ale companiei, a precizat Liliana Ghervasuc.

Incasarile totale ale Loteriei s-au ridicat, in 2006, la peste 967 milioane lei (circa 300 milioane euro), in crestere cu 25% fata de anul 2005 cand veniturile au fost de 723 milioane lei.

“Din total incasari, 40% merg la fondul de castiguri si 12% la fondul special la dispozitia Loteriei. Cele 12% sunt accesate de conducerea executiva a companiei si de Consiliul de Administratie si s-au facut suplimentari ori de cate ori castigul la categoria I a fost luat de un jucator. Restul de fonduri pana la 48% ramane in conturile companiei”, a explicat directorul general.

- Advertisement -

Loteria Romana a suplimentat fondul de castig cu un milion de euro, in acest an, de fiecare data cand premiul la categoria I la loto 6/49 a fost castigat, a precizat Ghervasuc. In 2007, premiul 6/49 a fost castigat de patru ori, iar la tragerea care va avea loc duminica, 26 august, suma pusa in joc va fi de zece milioane euro.

“Nu ne-am asteptat sa se ajunga la acest report de zece milioane euro. Faptul ca tot mai multi romani joaca la 6/49 arata ca au incredere, iar hazardul este hazard si se poate castiga si cu o varianta simpla de 4,4 lei”, a afirmat Ghervasuc, adaugand ca sansele de castig la categoria I la loto 6/49 sunt de una la 13,98 milioane.
integral in BaniiNostri.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Un medic din România contrazice toți nutriționiștii. La ce aliment NU este de acord să se renunțe in diete

În zilele noastre există atât de multe variante de diete, încât este aproape imposibil să nu o găsești pe...
- Advertisement -

More Articles Like This