Daca pana acum vreo 2-3 luni intrebam si eu in stanga si-n dreapta pentru o invitatie pe filelist, pentru a descarca diverse programe shareware si freeware, acum am facut rost intr-un final de un cont. Si surpriza. Am si 4 invitatii dar in momentul cand am incercat sa dau la un prieten am avut surpriza ca nu-i pot da. filelist

Deci la ce folos cu invitatiile astea daca nu le poti utiliza. Motivul ar fi ca sunt prea multi utilizatori iar mesajul care-l primesc este:

filelist1

Daca la inceput limita de utilizatori era la 180.000 acum, dupa cum se vede si in poza, a scazut la 100.000. Dar eu continui sa incerc.

Cum o invitatie o am promisa, mai raman 3 de dat, asa ca cei care vor comenta aici vor primi restul de invitatii. Pe ce criterii nu stiu, dar ramane de vazut pe parcurs.

8 thoughts on “Invitatii filelist – moca”
  1. te rog frumos ma chinui cam te cateva luni jur sa fac rost de o invitatie pe filelist si inca nam gasit ca mai mult is cu scoala si caut intr-una si nu gasesc as fi recunoscator daca mi-ai da una multumesc anticipat… id meu este
    send_time21 iti multumesc..

  2. Cine vrea invitatii pe filelist sau iplay sa de-a add la id invitatii_filelist (primii 50 de oameni care imi dau add le dau gratis invitatie)

    id invitatii_filelist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.