Thursday, March 28, 2024

VAND CASCA DE COPIAT LA EXAMENE

Must Read

Moda fiţuicilor a trecut, iar pe piaţã au început sã fie comercializate dispozitive speciale pentru copiat. Acestea sunt imposibil de depistat, fiind foarte mici.
Inventivitatea elevilor şi studentilor care preferã sã copieze decât sã înveţe pentru lucrãri sau examene nu are limite. Ultimele descoperiri în domeniu sunt dispozitivele wireless, imposibil de detectat. Unele dintre ele mãsoarã doar un milimetru.
Vând cel mai nou sistem gadget din lume. Cascã cu microvibratii pe timpan wireless. Asigurã reusita în examenele pe care le ai de sustinut, excelentã pentru copiat, este absolut nedetectabilã, având dimensiunea de 1 mm, se lipeste direct de timpan si de acolo mai poate fi scoasã doar cu un magnet special. Sistem compatibil la orice telefon.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x