Cand imi penetrez iubita, penisul aluneca in gol, sa fie oare vaginul “galeata”?

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

O super
intrebare cu un super raspuns pe Libertatea.ro. Un tanar
are si el o problema:

Când îmi penetrez partenera simt că penisul alunecă în gol, că nu se freacă de pereţii vaginului. Al meu are cam 3,8 cm în diametru. Menţionez că iubita mea era virgină, pentru că la început am penetrat-o foarte greu, în special la partea exterioară a vaginului. Însă apoi, în interiorul vaginului aluneca uşor. Să fie din cauza prezervativului sau din pricină că e mai îngust penisul meu? Menţionez că am probleme cu găsirea prezervativelor mai înguste – cele mai mici îmi sunt puţin cam largi şi nu ştiu unde să găsesc mai înguste. Cele mai înguste de pe piaţă sunt de 52 mm.

,acum vine si raspunsul de la regina porno Alina Plugaru ;))

Eu nu cred că ai o problemă. Cred că eşti doar foarte stresat atunci când faci dragoste cu prietena ta. Nu-ţi mai bate atât de mult capul şi rezumă-te la a-i oferi plăcere. Plăcere maximă, extaz. Fă-o să se simtă dorită, dezmiard-o, sărut- o, du-o la orgasm prin toate mijloacele. Nu îţi mai bate capul cu grosimea penisului tău în erecţie. Crede-mă, acest aspect chiar nu contează.

Deci eu chiar as fi incercat sa-i ofer o solutie si asta ar fi fost prin comparatie, adica il puneam pe om sa-si bage mana sau piciorul si sa vada daca rezultatul e acelasi si daca e la fel atunci il sfatuiam sa se duca cu partenera de sex la o vulcanizare sa-i rezolve fundul pentru ca nu se poate sa fie asa de adanca si lubrifiataDeschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.