Thursday, March 28, 2024

Casa în care a murit Michael, cumpărată de un stilist

Must Read

Stilistul francez Christian Audigier a declarat joi pentru AFP că a achiziţionat ultima locuinţă ocupată de Michael Jackson înainte de a muri, la Los Angeles, relatează NewsIn.

“Da, am cumpărat casa lui Michael Jackson”, a confirmat Christian Audigier, creator de modă autodidact devenit multimilionar, celebru la Hollywood graţie vedetelor care i-au adoptat stilul său de modă relaxat şi colorat.

Audigier a declarat că în casa unde Michael Jackson a murit vor fi organizate expoziţii cu ocazia comemorării morţii vedetei. El a precizat însă că nu a obţinut de la municipalitate autorizaţia de a transforma casa, de dimenisiuni impresionante, situată în cartierul de lux Holmby Hills, în muzeu, aşa cum dorea.

Locuinţa aparţinea lui Hubert Guez, asociatul lui Christian Audigier, iar Michael Jackson o închiriase cu 100.000 de dolari pe lună.

- Advertisement -

“Era foarte fericit că revine pe scenă”

Christian Audigier spune că Michael Jackson era “în mare formă” înainte de a muri, la vârsta de 50 de ani.

“Era foarte slab, dar era şi dansator totodată. Era foarte implicat în pregătirea concertului pe care urma să-l susţină la Londra şi era foarte fericit că revine pe scenă”, susţine stilistul.

Potrivit presei americane, în ultimele luni de viaţă, Michael Jackson ar fi colaborat cu Audigier la o linie de haine pentru copii.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x