Thursday, March 28, 2024

Gigi Becali dă lecţii de sex

Must Read

Gigi Becali nu se dezminte. Mai nou, europarlamentarul dă lecţii de sex fotbaliştilor de la Steaua. Principalul vizat este Cristi Tănase, care este acuzat că accidentarea din meciul de la Braşov (0-0) i-a recidivat din cauza vieţii sale extrasportive tumultoase.

“Tănase are lângă el o bombă sexy, iar asta nu îi face bine. Cel mai indicat este să fii cuplat cu o grenadă, cel mult, pentru că o bombă îţi ia minţile. Am mai vorbit amical cu Tănase şi i-am spus s-o lase mai moale cu sexul, ca să nu-şi slăbească organismul. Tot aşa, i-am spus să nu încerce altceva decât sex normal, să nu facă d-alea cu UE, că şi alea slăbesc oasele”, l-ar fi povăţuit Becali (foto) pe mijlocaşul stelist.

Pentru a întări cele spuse, Becali a adăugat la GSP TV: “Şi Bănel Nicoliţă a avut o bombă sexy, dar a scăpat de ea schimbându-şi numărul de telefon. Soluţia pentru ca jucătorii să nu mai aibă de suferit din această cauză este cantonamentul”.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x