Thursday, March 28, 2024

Nume nou-nascuti – Cele mai frumoase nume pentru nou-nascuti – Ce nume alegi copilului tau?

Must Read

Alegerea unui nume pentru copilul tau este de multe ori cea mai grea alegere. Este un lucru important si nu trebuie sa te gandesti numai la ce ti-ar place tie, ci trebuie sa te gandesti si daca atunci, cand copilul tau va fi mare, oare va ii va placea numele pe care i l-ai ales.

Ce nume i-ai pune tu bebelusului tau nou-nascut? Este bine sa-i punem un nume mai ciudat, adica pe care nu-l intalnesti la tot pasul?

Este bine sa-i pui doua nume, sa aiba si un nume de Sfant?

Sunt sigura ca vei gasi solutia cea mai buna, dar inainte, daca vrei, poti sa tii cont de cele ce voi prezenta mai jos. Mie mi s-a parut foarte interesant si voi tine cont de el pentru viitorii mei copii.

- Advertisement -

Se spune ca numele ne influenteaza intr-un anumit fel destinul. Pentru un succes in viata, cifra destinului si cifra numelui trebuie sa fie aceleasi. Astfel alege numele copilului tau, astfel incat sa-i asiguri un destin cat mai de succes.

Gandeste-te la un nume pe care vrei sa-l pui nou nascutului, fa calculul de mai jos si vezi daca numele ales are cifra destinului aceeasi cu cifra numelui.

Iata cum se calculeaza cifra destinului si cifra numelui:

Cifra destinului se calculeaza insumand cifere datei de nastere (zi, luna, an).
Pentru calcularea cifrei numelui, vezi mai jos care este cifra fiecarei litere din nume. (Fiecarei litere din alfabet ii corespunde o anumita cifra.) Apoi insumeaza si vei obtine la final un singur numar care va reprezenta cifra numelui ales bebelusului tau.

Exemplu: Sa presupunem ca bebelusul tau este nascut pe 15 octombrie 2005 adica (15.10.2005).

Cifra destinului se va calcula in felul urmator: 1+5+1+0+2+0+0+5= 14; adica 1+4= 5. Deci, cifra destinului pentru exemplul nostru este 5.
Cifra numelui se va calcula in felul urmator: Se ia in seama numele de familie si prenumele ales (daca cel mic are 2 prenume se analizeaza amandoua).
Iata cifra care ii corespunde fiecarei litere, conform datelor din numerologie:
1: A, J, S
2: B, K, T
3: C, L, U
4: D, M, V
5: E, N, W
6: F, O ,X
7: G, P, Y
8: H, Q, Z
9: I, R

Exemplu: Sa spunem ca prenumele ales este ANA MARIA iar numele de famile COSTEA.
Insumam cifra corespunzatoare fiecarei litere a numelui si obtinem un numar. Daca acest numar este format din 2 cifre, acestea se aduna si ele intre ele, pana ramane o singura cifra. Rezultatul va reprezenta cifra numelui copilului tau:
1+5+1+4+1+9+9+1+3+6+1+2+5+1= 49
4+9= 13
1+3= 4
Deci, cifra numelui pentru exemplul nostru este 4.

Fiecare numar calculat in parte descrie trasaturile, calitatile, defectele si destinul copilului.
In cazul in care cifra destinului nu corespunde cu cifra numelui, copilul va capata trasaturi de la fiecare din cele doua numere calculate pentru el. Acum trebuie sa vedeti ce inseamna fiecare numar in parte:

Numarul 1: Copilul care poseda acest numar va fi individualist si perfectionist; isi doreste cu ardoare succesul si ii place gustul victoriei; foarte probabil va ocupa in viata functii de conducere, deoarece “1” inseamna primul si unicul. Curajos si dinamic, numarul 1 da dovada de perseverenta si multa ambitie, luand deciziile extrem de usor, dar risca sa devina foarte egoist si agresiv.
Numarul 2: va pretui iubirea si viata de cuplu (deoarece e nevoie de 2 pentru a alcatui un cuplu). Este atent cu cei din jur, saritor si afectuos si este deschis pentru lucrul in echipa. Deseori numarul 2 este pretuit de cei din jur, care-l considera un bun confident. Omul cu numar 2 tinde sa devina pesimist, este timid si nesigur pe el.
Numarul 3: este omul caruia ii place sa se bucure de viata si sa traiasca la maxim, dar risca sa devina superficial. Iubeste viata si tot ceea ce tine de ea, este sociabil si se adapteaza repede situatiilor noi. De regula numar 3 este o persoana cu talent artistic ori care lucreaza in televiziune, teatru sau divertisment, fiind dominata de creativitate si ingeniozitate.
Numarul 4: realist si pragmatic, de neclintit in deciziile sale. In relatii, numarul 4 este foarte fidel si se dovedeste un bun partener atat de cuplu cat si de afaceri, legand si prietenii trainice. Poseda capacitati organizatorice, e rabdator si are un simt practic extrem de bun, dar poate deveni incapatanat si transforma unele lucruri in obsesii.
Numarul 5: omul cu numar 5 va avea o viata schimbatoare, el traieste clipa si iubeste tot ceea ce este nou si interesant, prin urmare are o uimitoare capacitate de a se adapta situatiilor inedite. El este independent si inteligent, iar in relatii este superficial, cautand mereu compania
oamenilor asemanatori lui; rar se va lega intr-o casatorie, simtind mereu nevoia de libertate.
Numarul 6: este inteligent, echilibrat, si responsabil, avand remarcabile capacitati empatice, fiind potrivit ca medic
remarcabil. Este calm si are o gandire logica. Familist convins, pretuieste iubirea si caminul. Poate deveni naiv si emotiv si isi asuma prea multe responsabilitati riscand la un moment dat sa fie depasit de situatie.
Numarul 7: intruneste cu succes o buna ratiune si capacitati spirituale, fiind intelept si analizand situatiile nu numai cu mintea, dar si cu sufletul. 7 este omul introvertit, solitar, care filosofeaza mult, cercetand problemele omenirii.
Numarul 8: omul banului, preocupat intotdeauna de bani si cum se produc ei, avand grija sa nu cheltuiasca prea mult si sa faca economii, riscand sa fie avar. Este pragmatic, dar cu bune capacitati organizatorice; are fler in afaceri si succes pe partea materiala. Lui i se potriveste lucrul la banci
, in armata, poate fi bun politician.
Numarul 9: dominat de dreptate si avand principii morale de neclintit, onest si saritor, numarul 9 ar fi perfect ca judecator, politist sau preot. El este norocos la bani, desi nu si-i doreste cu ardoare. Este milos si saritor, vrea sa fie util celor din jur si societatii, ajutand intotdeauna pe cei aflati la nevoie. Poate deveni egoist si frustrat din cauza faptului ca el daruieste totul dar nu primeste mare lucru in schimb.

Ce spui, ai ales bine numele copilului tau?

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x