Friday, March 29, 2024

Sex Anal – Sexul Anal fara dureri

Must Read

Sexul anal inseamna stimularea anusului partenerului sau partenerei cu penisul, mana, limba sau cu jucarii erotice.
Regiunea anala are terminatii nervoase asemanatoare cu cele ale penisului si vaginului. Stimularea anala da senzatii care nu se pot obtine altfel si da si acea varietate necesara sexului. Orgasmul obtinut pe cale anala este considerat ca fiind unul deosebit.
Sexul anal se poate face manual, oral sau prin penetranea anusului cu penisul sau jucarii eroticem si nu este practicat doar de cuplurile homosexuale masculine, ci el este practicat si de foarte multe cupluri heterosexuale.
Uneori penetrarea anala poate fi dureroasa, de aceea este nevoie de o pregatire anterioara.
Este nevoie inainte de o stimulare a muschiului aflat la extremitatea rectului (sfincterul anal), pentru a evita durerea neplacuta ce se poate simti in momentul penetrarii.

Pentru ca sexul anal sa aduca placere este important a se urma cateva reguli simple.

– Pentru ca penetrarea anala sa va aduca placere, este important ca ea sa fie dorita. O persoana care nu doreste acest lucru, va fi crispata si nu va tine anusul incordat, acest lucru facand-o sa simta o penetrare dureroasa.

– Daca anusul nu este destul de stimulat, nu incercati fortarea, caci durerea poate fi puternica si riscati sa produceti rani. De asemenea pot interveni si stari de anxietate legate de acest act sexual. Muschiul anusului se poate dilata destul de mult si poate suporta penetrari fara durere pentru orice marime de penis, chiar si pentru unele cu dimensiuni foarte mari, regula de baza este sa pregatesti locul in mod progresiv. Puteti pregati penetrarea cu o jucarie sexuala special pentru sexul anal, si care sa aiba o dimensiune mai mica decat cea a penisului. Obiectul va fi introdus usor si va ajuta la o dilatarea progresiva. In cazul lipsei unei jucarii, puteti folosi degetul. Se maseaza initial locul exterior, pentru a produce o usoara dilatatie prin excitare si apoi se introduce usor un deget, urmand apoi a introduce si al doilea deget, astfel incat dilatarea sa se faca progresiv, iar anusul sa fie pregatit pentru penetrarea cu penisul.

- Advertisement -

– Este necesara inainte de inceperea sexului anal, o buna toaleta. Se recomanda efectuarea unei spalari in regiunea respectiva inaintea penetrarii anale, facand un dus “in profunzime” sau folosind o para medicinala (sau un irigator).

– Este necesara o igiena foarte buna si a tuturor celor care vor intra in contat direct cu anusul (penis, diferite obiecte erotice, degete), atat inainte cat si dupa contactul sexual, evitand astfel riscul unor contaminari infectioase. Atentie, penetrarea cu gura, datorita transferului de microbi de la anus in gura si de aici in stomac, poate sta la originea unor serioase infectţii, de tipul gastro-enterite, hepatite. In cazul penetrarii cu degetele, aveti grija sa aveti unghiile taiate sau nu au muchii taioase, iar daca aveti taieturi sau infectii
la degete, este interzis introducerea acestuia in anus.

– Este necesara o buna lubrifiere a anusului, caci acesta spre deosebire de vagin nu se lubrifiaza natural si astfel veti facilita o penetrare nedureroase. Lubrifiantul trebuie sa fie un gel pe baza de apa.

– Pentru o pentrare nedureroasa se recomanda si alegerea unei pozitii care sa se permita intrarea progresiva a penisului. O pozitie ar fi asezat peste partener, partenerul stand pe spate. O alta pozitie este asezat pe spate, cu picioarele pe umerii partenerului, partenerul stand in genunchi.

– Pentru a preveni infectarea, este recomandabila utilizarea unui prezervativ.

– Daca la un moment dat apare senzatia de durere, inseamna ca trebuie sa folositi mai mult lubrifiant.

Nu practicati sexul vaginal dupa sexul anal, fara a spala foarte bine organele genitale inainte, caci exista riscul de transmiterea de microbi in vagin si declansarea unor boli foarte neplacute.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x