Friday, March 29, 2024

Sex oral – Tehnica “turbo-limba”

Must Read

Aceasta tehnica de sex oral este una dintre cele mai intense forme de excitare orala pentru unele femei. Pentru a o utiliza, barbatul va respecta urmatoarele:

– Aseaza-ti palmele mainii pe coapsele ei interioare, de fiecare parte a buzelor ei vaginale, si desparte-le usor. Aseaza-ti gura in jurul zonei clitoridiene si suge in sus si in exterior, departandu-te constant de corpul ei. Fata ta nu ii va atinge corpul.

– Acum deseneaza cercuri sau figuri de 8 sau executa fandari stanga-dreapta, cu limba, pe clitorisul ei, tragandu-l cu buzele in afara corpului ei.

Reusita acestei tehnici depinde mult de abilitatea ta de a “extrage” zona clitoridiana in afara corpului ei fara a o rani, precum si de talentul tau de a suge si de a-ti misca limba simultan cu respiratia.

- Advertisement -

Va doresc un sex super reusit cu aceasta tehnica “turbo-limba”.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x